Välitetty ilmoitus: M:Fiat Grande Punto vm. 2010

Autojen myynti-ilmoituksia. Lue säännöt ennen ilmoittamista.
MultiplaJTDmies
GFF
Viestit: 1329
Liittynyt: 22.01.2010 12:05
Paikkakunta: Päijät-Hämeestä pohjoiseen

Välitetty ilmoitus: M:Fiat Grande Punto vm. 2010

Viesti Kirjoittaja MultiplaJTDmies »

Paatelan Autokanavan eli entisen Fiat/Lada-merkkiliikkeen jäämistöstä Suolahden/Äänekosken suunnalla olisi yhä tarjolla vm. -10 uudemman korimallin Punto. Liikkeen ikoniselle puuhamiehelle ja persoonalliselle omistajalle Heikki Hilpiselle suorat kyselyt p. nolla 4 nolla 8 4 kuus yks 8 kuus kuus. Hinta on tasan 600€ (ja kuulemma nousee jokaisella tinkipuheeltakin viittaavalla aina satkulla :D ...). Autohan oli aika tasan vuosi takaperin täällä myös jo varovasti myynnissä, mutta silloin varttunut omistajarouva jatkoikin vielä ajoja, joten auto tuli vedetyksi myynnistä. Nyt siis "real McCoy", kuten rapakon tapana on tapana sanoa.

Tässä vähän lisätietoa, sen minkä Heikin soittaessa ilmoitusta sain. Ekaksi jotain yleistä eli Heikkikään ei nyt soittaessa muistanut, onko vielä Grande Punto vai jo Punto Evo; kysyin pikkuvaloista etupuskurissa, ei ollut varma. Oli kuitenkin sitä mieltä, että 1,2 8v FIRE-moottori, joka (mielestäni) viittaa Grande Puntoon (Evoissa taisi olla 1,4 FIRE?). Auto on käynyt läheisellä katsastajalla katsastustarkastuksessa/"autotohtorilla", mutta ei katsastettu, kaksi olennaista vikaaa ilmeni tarkastuksessa: toinen raidetangon pää väljä, vikamuistissa sytytyskatkoksia liikaa. Kuitenkin, mikäli katsastetaan samassa paikassa, missä katsastustarkastus tehtiin, nuo korjattuna (=raidetangon vaihto, vikamuistin nollaus) läpäisee. Ajomäärä taisi olla n. 240 000km

1.Hyvät jutut: oikein hyvä ruosteeton kori ja sisus, kahdet renkaat, 5 ovea, päästöt mitattu ja kunnossa, musta ulkoväri varsin ok, ei haisuja, täysin ajettavissa/siirrettävissä omin voimin, ei kolaroitu
2.Ei niin hyvät jutut: em. kahden selvän vian lisäksi öljyvuotoa ilmeisesti kammen stefasta (arvio, ei varmistettu; huomautettu ja pyydetty siistimään moottorin alakertaa em. katsastustarkastuksessa), lämpinänä sytyttää tyhjäkäynnillä öljynpaineen merkkivalon (ei ajokierroksilla eikä kylmänä), mutta starttaa ja käy normaalisti.
50 vuotta ja 127:sta Panda-"Nallukan", "Uuno(je)n", Zastava 1100:n, Ritmon, Tipo(je)n ja Punto(je)n kanssa Multiplahan ynnä Y10:iin, Musaan sekä uuteen Ypsiloniin!