Sivu 1/1

Kerholehti Bellissima ja jäsenmaksut

ViestiLähetetty: 14.02.2020 10:43
Kirjoittaja GFF
Hei kaikille!

GFF 40v/LCF 30v-juhlakerholehtemme Bellissima & Bollettino 1/2020 on valmis taiton osalta ja painettavana, ja vanhaan tapaan kolahtanee postilaatikkoosi parin viikon tietämillä.

Uuden taloudenhallintakonseptimme kautta saatava tieto päivittyy nyt välittömästi myös kerholehden postitukseen: lehti ilmestyy varmasti vain jäsenmaksun eräpäivään mennessä maksaneille. Mikäli tämä pieni "muodollisuus" on päässyt unohtumaan (viime syksynähän talousuudistuksemme hieman muutti normaalia jäsenmaksuaikataulua), mutta haluat edelleenkin kuulua jäsenistöön ja saada lehden, pyydämme hoitamaan jäsenmaksun pikaisesti. Mikäli karhukirjeestä huolimatta yhdistys ei saa maksua, katsomme eronneesi yhdistyksestä. Unohtaminenkin on toki inhimillistä, ja jos näin on päässyt käymään, toimitellaan lehteä sopivalla tavalla erikseen jälkikäteen, kun otat yhteyttä asian tiimoilta; painos ei ole ihan "lukukappalemääräinen".

Vuoden 2020 jäsenmaksu tulee jäsenkirjeen yhteydessä kesäkuun tietämillä, siellä myös lisää tilanteesta. Eräpäivä tullee jonnekin kesä/heinäkuun vaihteeseen, ja seuraavan kerholehden saavat automaattisesti suoraan kotiin kaikki tuohon mennessä maksaneet.

Terveisin

GFF ry hallitus