ilmoitusten lukuohjeita auton ostajalle

Italomerkkeihin liittymätöntä keskustelua, aihe on vapaa.
Sämpy
Moderaattori
Viestit: 8347
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Renko

ilmoitusten lukuohjeita auton ostajalle

Viesti Kirjoittaja Sämpy »

HARVINAINEN: 1) Koska myyjä ei ole nähnyt tällaista aiemmin hän olettaa sen olevan ainut valmistettu kappale. 2)keski-eurooppalaisten nettisivujen mukaan harvinainen, kuten jokainen yli 15 vuotta vanha italiaano.

KAIKKI ALKUPERÄISTÄ: 1)kaikki osat kiinni mitkä olivat myyjän ostaessa auton, kuten neon-väriset pyyhkijänvarren suojat, wunderbaumit, kojelautaan ruuvatut 3 kännykkätelinettä ja neljä kaljua rengasta sekavanteilla. 2)koska autoa ei ole koskaan kunnolla huollettu, ovat nesteet, jarruosat ja kaikki 20 vuoden tupakantumpit tallella.

VÄHÄN AJETTU: 1)matkamittari jätettiin korjaamatta 20 vuotta sitten. 2)auto jätettiin korjaamatta 20 vuotta sitten moottorin ja vaihteiston hajottua öljyn puutteeseen. 3)vanha kilpa-auto, vain lyhyttä pätkä-ajoa.

PAPERIT ON: 1)kunhan ehdin ne väärentää( tai: toimitan ne perästä). 2)purkkapaperit, karkkipussit ja märät sanomalehdet maton alla.

KILOMETRITAKUU: 1)kaikki 300tkm ovat auton alkuperäisiä, ei ole lainattu muista autoista. 2)matkamittaria on rukattu kahdesti, mutta auton kunto on takuulla oikeiden kilometrien mukainen.

TÄYSIN LÄPIKÄYTY: 1)kaikki ruostelävet pohjasta on putsattu vasaralla ja ruuvitaltalla ja pinnoitettu pellinpalasilla asianmukaisesti paikalleen hepattuina ja massalla ulkopuolelta täkättyinä. 2)kaikki irtoavat osat on revitty irti ja kiinnitetty takaisin , sillä saavutuksella että puolet pulteista puuttuu ja lopuissa round corner-sovite eli terävät kulmat ei enää häiritse irroitusta.myös venäläiseen pystykierteeseen saattaa törmätä. jos joku pultti oli tuhriintunut rasvasta on se huolellisesti pyyhitty pois.

RUOSTEVAPAA: 1)ei lisähintaa ruosteisista osista 2)kaikki metalliosat poisruostuneet -ei ruostetta 3)3L sadoluxia, säästöpakkaus muovikittiä, viikonloppu ja voilá.

PIENTÄ LAITTOA: 1)tarvitsee pientä laittoa päästäkseen siihen tilaan missä sen havaitsee tarvitsevan paljon laittoa. 2)tarvitaan joku alle 16-vuotias selvittämään kuinka jälkiasennussähkövempeleet on kytketty. 3)2 vuoden talliraadannan jälkeen peltivalmiin korin voi myydä samoin argumentein.

TEHTAAN OSILLA KASATTU: 1)niitähän riittää, high level,qh,gabriel,rekord,payen...

EI TALVIAJOA: 1)koska hyvin suolatut etelän tiet vastaavat kesäkeliä 2)ei nykyisen omistajan eli viimeisen 2 vuoden aikana.
Rusina
Viestit: 799
Liittynyt: 21.07.2004 17:10
Paikkakunta: Renko

Viesti Kirjoittaja Rusina »

:lol: :lol: :lol: eiköhän hymiöt kerro enenpi ku sanat... :lol: :lol: :lol:
Fiatismi ei ole sairaus, vaan hyvä elämäntapa.
Avatar
viiat
Viestit: 343
Liittynyt: 28.10.2004 16:16
Paikkakunta: Jkl

Viesti Kirjoittaja viiat »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Näinhän se menee!!!.....
Prkles, ku pitäis auto tässä lähipäivinä hommata,
ja kaikki vaatii "pientä laittoa", tai on "täysin alkuperäisiä", tai on "vähän ajettuja", tai "just huollettuja", jne,jne... :lol: :lol: :lol:
Rohkeesti vaan kokeileen taas onnee :D ..
Avatar
sft
Viestit: 268
Liittynyt: 24.03.2003 17:09
Paikkakunta: Fiskars

Viesti Kirjoittaja sft »

:D :D :D
NesteHukka

Viesti Kirjoittaja NesteHukka »

Lisätääs vielä:

YKSI OMISTAJA: 1) Auto varastettu jo takuuaikana. Ollut 10v mustalaisten käytössä ruotsissa väärennetyillä papereilla.
2) Omistajan ajokorttia ei uusittu enää huonon kuulon vuoksi. Vaihdelaatikon rattaat ovat hyvin sorvattuja ja moottori puhdas karstasta parkkipaikalla suoritetun huudattamisen ansiosta.

EI RENKAANPOTKIJOILLE: 1) laakeri ja puslavälykset huomaa jo pienellä renkaanpotkimisella.

KANSIREMONTTI TEHTY: 1) Venttiilinohjurikumien vaihdolla yritettiin turhaan hillitä moottorin tolkutonta öljynkulutusta.

SYÖ VÄHÄN ÖLJYÄ: 1) Vähintään kolme litraa sadalla, ja viimeiset 10000km on ajettu pelkällä jäteöljyllä

HELPOLLA LEIMALLE: 1) Omistaja haki vikalistan, ja päätti, että tätä autoa ei enää laiteta.
Avatar
a.r.p.p.e
Viestit: 604
Liittynyt: 14.10.2003 02:24
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja a.r.p.p.e »

:lol: tuo kansiremonttihomma on usein juurikin noin autoa myytäessä :lol:
"Punkaharjulla syö pintajigi"
Rusina
Viestit: 799
Liittynyt: 21.07.2004 17:10
Paikkakunta: Renko

Viesti Kirjoittaja Rusina »

ja sit viel ihmetellään, et miks suurehko osa naisista on "kuula hukassa", jos yksistään pitäis autoo ostaa, ja varsinkin käytettyä... :shock:
Fiatismi ei ole sairaus, vaan hyvä elämäntapa.
Vastaa Viestiin