Välitetty ilmoitus M: Fiat/Lancia/Alfa varaosat Puolasta

Yritysten jättämiä ilmoituksia (muut poistetaan) - joten muista mainita myös yrityksen nimi!
MultiplaJTDmies
GFF
Viestit: 1327
Liittynyt: 22.01.2010 12:05
Paikkakunta: Päijät-Hämeestä pohjoiseen

Välitetty ilmoitus M: Fiat/Lancia/Alfa varaosat Puolasta

Viesti Kirjoittaja MultiplaJTDmies »

Eilen tapasin erittäin mielenkiintoisen varaosakontaktin, ja lupasin välittää foorumille tietoa. Aika moni meistä harrastaa sellaista italoautoikäluokkaa (n. 15-30v vanhat), joihin maailmalla on vielä hyvin osaa saatavana, mutta merkki- ja varaosaliikkeet eivät pidä Suomessa varastoissa tai eivät saa edes tilattua. Vanhempiin jopa usein tuntuu paremmin saavan apuja, mm. Saminosien ja Karin Automobilian erinomaisen palvelun kautta, mutta tämä "välikausimallisto" on monta kertaa vain ulkomaisten nettikauppojen varassa.' Jollekin tällainen "nettiurheilu" saattaa olla vähemmän koeteltua, joten kynnys tilata ulkomailta voi olla ylittämätön.

No, nyt enemmän tuolla raskaskonekaluston puolella meritoitunut längelmäkeläinen/länkipohjalainen Asko Andersson tuli tavattua, ja hän pyysi välittämään tiedon, että heillä on suora ja koetetusti toimiva tilausyhteys Puolaan, jossa italo-osia, usein vielä aivan alkuperäisenä, on varsin hyvin tarjolla. Asko kertoi, että mikäli italoharrastajajoukolla vaan on alkuperäisvaraosan numero tiedossa, asia on tosi helppo selvittää, ja osa saadaan oitis tilaukseen. Askolla on erityisesti pakettiautosuunnasta pitkä kokemus (Ducatot mm.), ja hän vaikutti kaiken kaikkiaan olevan palveluhenkinen, selkeäsanainen ja kaikin puolin "italo-osa-tuntija", joten varmaan kannattaa kysellä. Suora yhteys toimii ainakin alkuun viestimällä/soittamalla numeroon

0 neljä 0 viis nolla 9 4 viis kolme 4

ja terveisiä voi kertoa, että nyt on FiatForum.fi-keskustelussa sovitusti tiedote harrastajien luettavana!
50 vuotta ja 127:sta Panda-"Nallukan", "Uuno(je)n", Zastava 1100:n, Ritmon, Tipo(je)n ja Punto(je)n kanssa Multiplahan ynnä Y10:iin, Musaan sekä uuteen Ypsiloniin!