Sivu 1/1

GFF:n kirjasto

Lähetetty: 06.02.2023 12:01
Kirjoittaja vvieri
Kerhon kirjasto aktivoituu kevään 2023 aikana palvelemaan kerhon jäseniä. Jäsenyys tarkistetaan jäsenkortista löytyvästä jäsennumerosta.

Tähän viestiketjuun tullaan lisäämään kirjaston aukioloa koskevia tietoja ja muuta yleistä tietoa kirjaston toiminnasta.

Aineistotiedustelut osoitteesta gff(a)gruppofiatfinlandia.fi

Aineistoa luovutetaan lainaan tai tietoja kopioidaan vain Gruppo Fiat Finlandian jäsenille.

Re: GFF:n kirjasto

Lähetetty: 06.02.2023 18:42
Kirjoittaja GFF
Juolahti mieleen, miten on sen aivan lähettyvillä sijaitsevan majoituspalvelun laita (muistanko oikein, että max 6:lle oli petipaikka)? Kokemuksesta voi todeta, että se oli todella mukava, näpsäkkä keittiö ja siisti sauna-kylppäriosastokin. Majoitusmahdollisuus tarjoaisi kauempaa kirjastokeikalla kävijöille kiireettömämmän mahdollisuuden tutustua ja etsiä tietoa. Voisikohan sieltä saada jonkin "GFF-tarjouksen" ?

Re: GFF:n kirjasto

Lähetetty: 16.07.2023 13:38
Kirjoittaja JLaines
Kuulumisia kirjastolta 07/2023

Tilaa on järjestelty ja ikkunoita yms putsattu jossakin vaiheessa loppukesää pidettävää kirjastopäivää silmällä pitäen.

Aineisto kysymyksiä voi esittää gff(a)gruppofiatfinlandia.fi ja kerhopuhelimeen whatsappilla 04o 7seitsemän7ysiviisseitenviis.
Jäsenkortti toimii myös kirjastokorttina.

Re: GFF:n kirjasto

Lähetetty: 16.07.2023 15:17
Kirjoittaja Sämpy
Näistä ei ollut mitään luetteloa nähtävillä? En omaltakaan koneelta löytänyt, mutta luulen että jollain ulkoisella kovalevyllä voisi olla digitaalisessakin muodossa, jos sellaisen olen joskus tehnyt. Paperisia on ollut, en muista mitä annoin mukaan.

Niin minullahan nuo kirjat on olleet kahteen otteeseen, olisi ekan kerran tulleet joskus 1997 tai niillä tietämillä. Eli n. 25 vuotta, välistä olivat muutaman vuoden Punkalaitumen suunnalla.

Tämän viestin voi poistaa ketjusta jos muuttuu tarpeettomaksi.

Re: GFF:n kirjasto

Lähetetty: 16.07.2023 18:53
Kirjoittaja JLaines
Karpyn tuottama excel luettelo löytyy, mutta haluan ensin tarkistaa ajan kanssa sen läpi ja lisätä muutaman uuden niteen jatkoksi.