Sivu 1/1

"Bella Bella"-näyttelyyn Mobiliaan italoautolla saapuvat ilmaiseksi 9.6.2022

Lähetetty: 24.05.2022 17:04
Kirjoittaja GFF
Tiedoksi harrastajille:

Moi,

Mobilian Galleriassa olevan Bella Bella - italialaista tyyliä pienoisnäyttelyn kunniaksi vietämme italialaista iltapäivää torstaina 9.6.2022 klo 14-18.

Yhtenä osana iltapäivää haluamme tarjota kaikille sinä päivänä italialaisella ajoneuvolla paikalle tuleville kahden hengen ilmaisen sisäänpääsyn Mobilian näyttelyihin (Suomi liikkeelle 1920-luvulla-teemanäyttely, Kertomuksia teistä-ydinnäyttely, Rallimuseo ja Fenno Galleriassa oleva Mobilian klassikot sisältäen Bella Bella-pienoisteeman).

Toiveemme on että laitatte tätä viestiä jakoon teidän jäsenille jos vaikka joku, jolle Kangasala sijainniltaan ja ajankohta muuten osuu, haluaa kurvailla paikalle. Etu on voimassa koko päivän torstaina 9.6. klo 10-18 ja koskee niin uusia kuin vanhempia ajoneuvoja. Etu lunastetaan Mobilian infossa kertomalla millä on paikalle tullut ja mikä on ajoneuvon rekisteritunnus.

Torstai 9.6. on osa Kurvaa Kangasalle-viikkoa jolloin on teemoja viikon eri päivinä joko Mobiliassa tai Vehoniemellä ja viikko huipentuu yhteiseen kaikille harrastajille tarkoitettuun Kurvaa Kangasalle-päivään lauantaina 11.6. klo 10-15.

terveisin Petri Niemenmaa, Mobilia