GFF Vuosikokous, Tikkakoski, 19.3.2022 klo 11

GFF-tiedotuskanava (ei tapahtumia, ne ovat edelleen tapahtumat-osiossa).
Avatar
GFF
Viestit: 172
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

GFF Vuosikokous, Tikkakoski, 19.3.2022 klo 11

Viesti Kirjoittaja GFF »

Gruppo Fiat Finlandia ry kutsuu jäsenistönsä sääntömääräiseen vuosikokoukseen Ilmavoimamuseolle Tikkakoskelle lauantaiksi 19.3.2021 klo 11 alkaen. Asialistalla normaalit vuosikokousasiat. Kahvitarjoilu ja museon näyttelyyn tutustuminen. Tervetuloa!

GFF ry hallitus
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Avatar
GFF
Viestit: 172
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

Re: GFF Vuosikokous, Tikkakoski, 19.3.2022 klo 11

Viesti Kirjoittaja GFF »

Vähän juuri saapunutta lisätietoa tässä:

-museo varustaa meille "auditorion" Bristol Blenheim-pommittajan "siiven alle", joten saamme kokoukselle taatusti eksoottiset puitteet (yrittäkää kumminkin hetki edes keskittyä kokoustematiikkaan ;) )!
-pidän itse pienen alustuksen kahveja ryystäessämme ns. Alppilentäjät-tragediasta, jossa taustalla oli Suomeen tulossa ollut italialainen lentovenekalusto, ja museon tekninen asiantuntija esittelee meille pysyvästä näyttelystä Fiat-lentokonemoottorimallia, joka oli turmakoneiden voimanlähteenä
-pääsemme näillä näkymin tutustumaan pajalle "Myrsky"-hävittäjän entisöinnin nykytilaan, joskin vastuulliset konservaattorit lienevät tuolloin vapaalla, joten ihan yksityiskohtaisimpiin kysymyksiin ei välttämättä kannata odottaa tyhjentäviä vastauksia

Mieluusti otan ilmottautumisia vastaan tarjoilujen vuoksi, etenkin, jos tarvitset jonkin erityiskahvipalan (niin ei tarvitse "kaljupääkaffeja" nauttia...). Ilmoitan pääpiirteisin pääluvun ensi maanantaina 14.3. museolle, joten ota yhteyttä sunnuntai-iltaan 13.3. mennessä, vaikka tekstiviestillä (nolla neljä sataa 77 kaks kaks neljä 0/Harri), mutta toki saa soitellakin sekä pistää vaikka YV:nä viestiä osoitteella "Multiplajtdmies".

Museolla nähdään, benvenuto!
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Avatar
GFF
Viestit: 172
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

Re: GFF Vuosikokous, Tikkakoski, 19.3.2022 klo 11

Viesti Kirjoittaja GFF »

Tiedoksi: Pynnän Kari tuo kokoukseen matkassaan runsaan italialaisia autoja käsittelevän "kirjaston", jonka niteet ovat kaupan pikkurahalla. Joukossa on runsaasti mm. Fiat 500- ja etenkin Abarth-kirjallisuutta, paksu All the Fiats, Fiatin raskaan kaluston historiakuvakirjoja yms.. Kari on myös valmis tuomaan matkassaan varaosia, ja tätä varten olisi tarvitsijain hyvä konsultoida suoraan hänelle etukäteen. Jonkinlainen koonti kirjoista/varaosista ilmeisesti tulee tuonne Myynti-osastolle.
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Avatar
GFF
Viestit: 172
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

Re: GFF Vuosikokous, Tikkakoski, 19.3.2022 klo 11

Viesti Kirjoittaja GFF »

Ja tässä tuoreet kokouskuulumiset: paikallaolijoita yhteensä yhdeksän autokuntaa ja viisitoista henkeä. Kuultiin lyhyenä alustuksena aloituskahveilla ns. Alppilentäjien kohtalokas lento Italiasta kohti Suomea syksyllä 1920; kalustona Savoia-lentoveneet, joissa Fiat-moottorit. Koneet tuhoutuivat ja miehistö menehtyi Alppien ylityksessä. Kokouksen jälkeen kuultiin museon asiantuntijan esittely ko. Fiat A12bis-moottorista, ja vieraat pääsivät näkemään voimalaitteen. Vierailu museolla päättyi Myrsky-hävittäjän entisöintipajaan ja valmisteilla olevaan museolentokoneeseen tutustumalla.

Itse vuosikokous myönsi tili- ja vastuuvapauden edellisen toimintakauden hallitukselle, jäsenmaksu säilyy 25€:ssa ja edellinen hallitus jatkaa myös tulevalla kaudella. Hallitus järjestyy pikapuolin erikseen tehtävineen aiempien kausien tapaan. Maksaneen jäsenistön määrä oli viime kesän lopulla 364, ja talous vakaalla pohjalla edelleen. Tapahtumakalenteria ei valtakunnallisten koronaviruksesta johtuvien rajoitusten höllentymisestä huolimatta lyöty kokouksessa lukkoon, mutta kausi alkaa kuitenkin Lahden CMS-näyttelyllä Vappuviikonloppuna, jossa Gruppolla on tapahtuman näyttelyteeman "Työn sankarit"-mukainen asettelu. Kesäkuussa alkupuolella pohjoisella Pirkanmaalla kohdataan Fiat 128/Ritmo-mallien merkeissä (ks. Tapahtumat täältä foorumilta), ja Etelä-Pohjamaalla Ylistarossa saatetaan saada aikaan Fiat-henkinen osasto Rompepäiville ennen Juhannusta (seuraa ilmottelua foorumilta). Hyvin mahdollisesti kesällä tiedossa on kutsuja perinteiseen italoautoiltaan Kuortissa, "Avoimiin oviin" Asikkalassa sekä alustavasti myös Kauhava Motor Show:hun heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, jonne on mahdollista sijoittaa Gruppon oma osasto, mutta myös Fiat 127 Summer Special-kokoontuminen; tiedotetaan eriksensä kesän aikana täällä foorumilla. Kokoukselle myös välitettiin tieto, että CARF kutsuu gruppolaiset ainakin yhteen ratatapahtumaan kesän aikana; tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan täällä foorumilla. Perinteinen Töllinmäen syystreffien tapahtuma syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna on odotettavissa, mikäli virustilanne sen sallii; kokouksessa tiedotettiin, että viime syksynä tehty sinänsä valitettava peruutuspäätös oli erittäin ennakoiva, koska keskeinen koulu oli mennyt aivan päivää paria ennen syystreffiviikonloppua koronakaranteeniin. Lisäksi tiedotettiin, että jäsenkirje/jäsenmaksu saapuu alkukesällä, Bellissima&Bollettino-kerholehti pyritään jälleen julkaisemaan syksyllä (hyviä juttuaihioita ja kuvia Harrille!), ja että Gruppo Fiat Finlandia on viimeinkin saamassa tulevan huhtikuun aikana arkisto/kirjastotilan, jonne koko jäsenistöllä on joustava pääsy, ja jonne tullaan kokoamaan kerhon kirjallista ja "herkkää" materiaalia lainattavaksi/tutustuttavaksi/valokuvattavaksi sen mukaan, kuin sitä paikalle saadaan. Otetaan myös vastaan lahjoituksia tms. tätä tarkoitusta varten, yhteys vaikkapa kerhon sihteeriin, yhteystieto on kerholehdessä. Kerhotila on Saarijärvellä, avaimet tilaan tulevat juuri kerhon sihteerille, ja "virallisen luontoiset" avajaiset tullaan järjestämään alkavan toimintakauden aikana; tästäkin tiedotetaan erikseen. Lopuksi muistutettiin, että virustilanteen mukaan eletään tulevallakin toimintakaudella, mutta tapahtumia voi myös lyhyelläkin varoitusajalla järjestyä lisää, joten foorumin seuraaminen kannattaa. Edelleen kannustetaan jäsenistöä paikalliseen aktivoitumiseen, kerho tukee mieluusti.

Toivotaan nyt parempaa virustilannetta koko tulevalle ajokaudelle!

t. GFF ry hallitus
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Vastaa Viestiin