Kerholehti Bellissima ja jäsenmaksut

GFF-tiedotuskanava (ei tapahtumia, ne ovat edelleen tapahtumat-osiossa).
Avatar
GFF
Viestit: 172
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

Kerholehti Bellissima ja jäsenmaksut

Viesti Kirjoittaja GFF »

Hei kaikille!

GFF 40v/LCF 30v-juhlakerholehtemme Bellissima & Bollettino 1/2020 on valmis taiton osalta ja painettavana, ja vanhaan tapaan kolahtanee postilaatikkoosi parin viikon tietämillä.

Uuden taloudenhallintakonseptimme kautta saatava tieto päivittyy nyt välittömästi myös kerholehden postitukseen: lehti ilmestyy varmasti vain jäsenmaksun eräpäivään mennessä maksaneille. Mikäli tämä pieni "muodollisuus" on päässyt unohtumaan (viime syksynähän talousuudistuksemme hieman muutti normaalia jäsenmaksuaikataulua), mutta haluat edelleenkin kuulua jäsenistöön ja saada lehden, pyydämme hoitamaan jäsenmaksun pikaisesti. Mikäli karhukirjeestä huolimatta yhdistys ei saa maksua, katsomme eronneesi yhdistyksestä. Unohtaminenkin on toki inhimillistä, ja jos näin on päässyt käymään, toimitellaan lehteä sopivalla tavalla erikseen jälkikäteen, kun otat yhteyttä asian tiimoilta; painos ei ole ihan "lukukappalemääräinen".

Vuoden 2020 jäsenmaksu tulee jäsenkirjeen yhteydessä kesäkuun tietämillä, siellä myös lisää tilanteesta. Eräpäivä tullee jonnekin kesä/heinäkuun vaihteeseen, ja seuraavan kerholehden saavat automaattisesti suoraan kotiin kaikki tuohon mennessä maksaneet.

Terveisin

GFF ry hallitus
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Avatar
GFF
Viestit: 172
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

Re: Kerholehti Bellissima ja jäsenmaksut

Viesti Kirjoittaja GFF »

Hei taas kerholehden toimituksesta!

Juhlavuoden kakkosnumero on valmistunut taiton osalta ja menossa näillä hetkillä painoon, joten lienee jakelussa jo ennen Joulua 2020, mikäli koronavirustilanne tms. ei hidasta prosessia. Kiitos kaikille aineistoja lähettäneille, hienosti saatiin toinen juhlanro aikaiseksi!

Muistutetaan vuoden ykkösnumeron tapaan, että kerholehti tulee varmasti vain jäsenmaksun maksaneille, eli tuossa edellä olevan viestin tapaan pyydetään hoitamaan tämä pieni "muodollisuus", mikäli lehden haluat suoraan kotiin, ja maksu on vain unohtunut. Edelleen lehden on mahdollista saada myöhemminkin, kun ilmoitat tänne hallituksen suuntaan, että jäsenmaksu on tullut maksettua nyt myöhemmin, muuten katsomme, että olet eronnut yhdistyksestä ilman eri ilmoitusta.

t. GFF ry hallitus
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Vastaa Viestiin