KERHOTOIMINTA- JA JÄSENKYSELY

GFF-tiedotuskanava (ei tapahtumia, ne ovat edelleen tapahtumat-osiossa).
Avatar
GFF
Viestit: 172
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

KERHOTOIMINTA- JA JÄSENKYSELY

Viesti Kirjoittaja GFF »

Arvoisat "foorumilaiset"!

Jo vuosi sitten GFF:n vuosikokouksessa päätettiin toteuttaa harrastajapiirissämme kysely, jonka perusteella toivomme saavuttavamme toimintaamme lisää hallituksen, tapahtumanjärjestäjien, laajan nykyisen jäsenistön ja potentiaalisten uusien jäsenten välistä vuorovaikutusta. Klikkaamalla alla olevaa linkkiä pääset nyt millään tavalla henkilöitymättä vastaamaan Webropol-kyselyyn, jonka kautta voit vaikuttaa omalla mielipiteelläsi kerhon toimintaan. Linkki tulee olemaan avoinna noin kuukauden viimeistään 6.3.2018 lähtien; lisäkannustuksena vastaamiseen jokaisen yhteystietonsa erikseen 15.3.2018 mennessä kyselyn loppuun jättäneen kesken arvotaan Fiat-henkisiä pieniä palkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyyn voivat vastata kaikki Fiat Forumilla kävijät, kerhojen jäsenyydestä riippumatta: tule mukaan vaikuttamaan - Sinun mielipidettäsi ja aloitettasi kuunnellaan!

t. GFF ry hallitus

https://link.webropolsurveys.com/S/98410EF6C4F0F41E" onclick="window.open(this.href);return false;
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Avatar
GFF
Viestit: 172
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

Re: KERHOTOIMINTA- JA JÄSENKYSELY

Viesti Kirjoittaja GFF »

Kiitos kaikille noin 50:lle tähän mennessä vastanneelle! Jo tähän mennessä on kertynyt erinomaisia näkemyksiä ja laajoja pohdintoja kerhomme toimintaan liittyen. Aktiivisen osallistumisen johdosta kyselyn linkin avoinna oloa on päätetty jatkaa aina Vappuun asti, joten mikäli et ehtinyt "ensimmäisellä kierroksella" vastata tai vastaamisesi on kesken ja tallennettuna, niin vielä voit hyvin antaa ideoitasi Gruppon tulevaisuutta varten. Forza!

Tuloksista tiedotetaan niiden valmistuttua.

Vastaajien kesken arvottu palkinto on myös jo lähtenyt voittajalle; onneksi olkoon!
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Avatar
Tazio
Viestit: 430
Liittynyt: 08.11.2004 13:43

Re: KERHOTOIMINTA- JA JÄSENKYSELY

Viesti Kirjoittaja Tazio »

Unohdin tämänkin kokonaan :(
Nyt hoidettu.
Borsalinon nosto hallitukselle aktiivisuudesta!

-Tazio
Avatar
GFF
Viestit: 172
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

Re: KERHOTOIMINTA- JA JÄSENKYSELY

Viesti Kirjoittaja GFF »

Hyvät foorumilaiset, niin autokerhojen jäsenet kuin muutkin harrastajat!

Kahdessa kuukaudessa Gruppo Fiat Finlandia ry:n jäsenkysely keräsi 61 vastausta, joka on vajaa 20% koko maksaneesta jäsenistöstämme. Kyselyn linkki oli auki Vappupäivän iltaan asti, ja nyt siis sulkeutunut. Kiitän lämpimästi kaikkia vastaajia, jotka ovat antaneen mitä mielenkiintoisimmat mielipiteensä kerhon jalostettavaksi. Tuloksia tultaneen laajemmin julkaisemaan kerhon lehdessä, mutta tässä jo jotain olennaista vastauksista:

-keskimääräinen ikä 42v, reilusta parista kympistä runsaaseen 70:een vuoteen
-vastaajista hiukan yli puolet Gruppon jäseniä, kymmenisen prosenttia entisiä jäseniä (mutta ei enää) ja kolmannes ei-jäseniä
-tähän mennessä omistettu n. 12 italoajoneuvoa/vastaaja
-nykyinen italoajopelien omistusaste yhdestä pariinkymmeneen autoon
-noin puolet harrastaa muitakin merkkejä eli nimim. Kakea lainatakseni "vakavia sekakäytön piirteitä" (Kakelle kiitos muinoisesta erinomaisesta tulkinnasta!) eli vastaavat vaikuttivat kovasti monipuolisilta ja "suvaitsevilta"
-varsin monella on myös jonkin toisen ajoneuvoharrastukseen littyvän kerhon jäsenyys
-Gruppon nykytoimintoja pidettiin pääasiassa hyvin myönteisinä; parannusta toivottiin erityisesti kerholehden ilmestymiseen, maahantuojan kanssa tehtävään yhteistyöhön ja kerhon tunnettuvuuteen alan piirissä. Myös ajantasaisempi elektroninen viestintä näyttäisi ainakin jonkin harrastajajoukon piirissä olevan toivelistalla, ja haikailtiinpa kerhon jäsenyyden kautta mm. taloudellistakin etua esim. merkkihuoltojen ja varaosien sekä katsastuksen suunnissa
-90% vastaajista oli Fiat Forumin kirjautunut käyttäjä, ja hieman vajaa puolet kävi foorumilla päivittäin. Heistä joka kymmenennellä on foorumi koko ajan auki
-selvästi vastaajat korostivat myös Gruppon moni-ilmeisyyttä italoautoilugenren sisällä: halutaan hyväksyä erilaiset harrastusmuodot (museointi, konservointi, virittäminen, tuunaus jne.) ja saada "väriä toimintaan"
-lehteen haluttiin erityisesti lisää henkilökuvia eli kertomuksia harrastajain ajopeleistä mukaansatempaavaan tyyliin

Aineistoa kertyi vähintäänkin runsaasti, edellä on vain murto-osa tuloksista. Analyysissä on tarkoitus mennä selvästi syvemmälle, mm. erilaisiin taustaryhmiin (jäsenet, eronneet, potentiaaliset uudet jäsenet; ajoneuvojen määrä; ikä jne. jne.) kuulumisen perusteella saadaan eroteltua mielipide-eroja ja toiminnan kehittämistarpeita pelkkiä prosentteja vahvemmin. Eli näihin palataan!

Mille Grazie!

t. Harri R
GFF ry pj
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Vastaa Viestiin