GFF jäsenmaksut 2011

GFF-tiedotuskanava (ei tapahtumia, ne ovat edelleen tapahtumat-osiossa).
Avatar
GFF
Viestit: 172
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

GFF jäsenmaksut 2011

Viesti Kirjoittaja GFF »

Hei Gruppolaiset!

Pyrin saamaan jäsenmaksulaput postiin ensi viikolla eli viikolla 20, lapussa on tietoa tulevista tapahtumista, sekä eritoten tiedot kerhomme autotietorekisterissä olevista autoistanne.
Eli kaikkiin lappuihin on laitettu kyseisen jäsenen autotiedot, ja jos tietoja ei ole niin lapussa lukee luonnollisesti "ei tietoja"

Jos tietoihin on tarvetta tehdä muutoksia, ne voi lähettää minulle sähköpostiin (osoite kotisivulla ja jäsenmaksulapussa) tai suoraan oikeaan postilaatikkoon:
Sami Järvinen
Jänisjärventie 194
14820 Tuulos

Pyrimme saamaan lähiaikoina kerhon kotisivuille, www.gruppofiatfinlandia.fi , ladattavan excel-taulukon johon on helppo laittaa tarvittavat tiedot ja lähettää sähköpostin liitteenä. Jos käytätte tuota, muistakaa ilmoittaa uusien lisäksi myös mahdolliset kerhorekisteristä poistettavat autot.

Kerhorekisterissä on useimmista autoista merkki, malli, rekisterinumero, tieto siitä onko tällä hetkellä rekisteröity, kuntoluokitus(hyvä, projekti, varaosa, museoauto tms), valmistenumero, väri sekä erikoisuudet. lisäksi tarvitaan tieto siitä saako auton tiedot julkaista. Halutessaan osan tai kaikki tiedot saa salaisiksi, jolloin ne ovat vain kerhon hallituksen käytössä. Tästä on tieto autotietorivin alussa, "julkaistaan" tai "ei julkaista".

Mikäli kyseisen henkilön autotiedot ovat olleet tähän asti julkisia, oletamme uudetkin tiedot julkisiksi jollei toisin mainita.

Muistakaa tarkistaa maksulapusta, onko postiosoitteenne oikein! Itella pyrkii jakamaan kirjeet perille, mutta kerholehtiä ei toimiteta osoitteeseen jossa henkilö ei virallisesti asu! Eli ette saa kerholehteä esim. vanhempienne osoitteeseen, jollette itse ole siellä kirjoilla tai käytä c/o osoitetta. Palveleva Itella laittaa kyseiset lehdet silppuriin eikä ilmoita asiasta kenellekään.

terveisin Sami Järvinen, jäsenrekisterinpitäjä, GFF r.y.
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980