Croma ilmastointi

Tekniikkaan ja virittämiseen liittyvää keskustelua. Tee-se-itse jutut, rakentelu- ja korjauskysymykset.
onefromnorth
Viestit: 232
Liittynyt: 30.12.2003 15:29
Paikkakunta: Oulu

Croma ilmastointi

Viesti Kirjoittaja onefromnorth »

Onko kenelläkään tietoa tai peräti kokemusta Croman (I-koppaisen) ilmastointilaitteesta? Mitkä kaikki osat ilmastoinnillisessa autossa poikkeavat elektronisella lämmityslaitteella varustetuista. Mihin ilmastointilaitteen säätimet tulevat? Ja sattuisiko kenelläkään olemaan kuvia ko. panelista? Haaveena olisi sovittaa omaan autoon ilmastointilaite, ja tarvitsi saada käsitys siitä mitä kaikkia osia luovuttaja-autosta pitää purkaa.
Avatar
-HH-
GFF
Viestit: 8813
Liittynyt: 20.12.2002 12:44
Paikkakunta: Eepee

Viesti Kirjoittaja -HH- »

Kotimaisissa yksilöissä noi ovat yleensä Diavian jälkiasennut tuotteita jotka on käyttäneet alkuperäistä "automaattilämpärin" ohjainta - jotain lisänappeja tuohon on sen lisäksi tullut. Jos ihan orginelliä haluat niin se pitää hakea sitten jostain ulkomailta, noissahan on erilainen ohajuspanelikin. Ainakin vanhemman käsikirjassakin moisesta on kuvia - parempaa yksilöintiä löytyy taas siitä tehtaan korjaamokirjasta :wink: .
- Mistä se tieto löytyy? No oikeelta foorumilta tietysti! -
Avatar
124 AC
Viestit: 570
Liittynyt: 07.01.2003 15:42
Paikkakunta: Tyrwää

Diavia

Viesti Kirjoittaja 124 AC »

lisää pari nappia konsoliin = kompuran käyttö ja sisäilman kierrätys. Nuohan ovat kaikki R12 laitteita joten kaikki tiivisteet vaihtoon ja pitkään seissyt kompura voipi olla sökö. Kylmäkenno on ilmanottokaukalossa. Nokalle tulee jäähdyttimen etupuolelle ilmastoinnin kenno. Kaikki mahtuu ihan hyvin lisäilemään.
onefromnorth
Viestit: 232
Liittynyt: 30.12.2003 15:29
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja onefromnorth »

Kuinkahan hyvin ja pitkään freonille suunnitellut ilmastoinnit toimivat näillä korvikekemikaaleilla? Ja riittääkö tiivisteiden uusiminen, vai pitääkö ne olla peräti eri materiilia? Onko itse kompuran sisällä tiivisteitä jotka pitää myös uusia, vai riittääkö letkutiivisteiden uusiminen?
Vastaa Viestiin