Keskustelun tasosta (oli: patonkia imusarjaan)

Italomerkkeihin liittymätöntä keskustelua, aihe on vapaa.
Avatar
karkin
Viestit: 956
Liittynyt: 29.01.2003 19:35
Paikkakunta: Loch Troll

Viesti Kirjoittaja karkin »

vvieri kirjoitti: Et vain siedä sitä että joku on eri mieltä kanssasi. :lol:
Siedän toki,mut niinkuin tupla-H on joskus sanonut:"Tarvitsen mielipiteille ja väitteille perustelujakin" :lol:
Mututiedon esittämistä faktana en siedä.
+30km/h
Kysy ihan mitä vaan,niin vastaan ihan mitä vaan
Avatar
Heikki
Ylläpitäjä
Viestit: 116
Liittynyt: 23.11.2002 17:14
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Heikki »

Tittelit on nyt poistettu näkyvistä. Katsotaan jatkossa viestimäärien kohtaloa.
Heikki
[url]http://fiatforum.ath.cx[/url]
lanciapoika
Viestit: 1057
Liittynyt: 19.04.2004 01:15

Viesti Kirjoittaja lanciapoika »

... :roll:
Viimeksi muokannut lanciapoika, 02.04.2005 00:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
EeroA
Viestit: 105
Liittynyt: 11.10.2004 14:12
Paikkakunta: Tupos, Liminka
Viesti:

Viesti Kirjoittaja EeroA »

mutta aina voi esittää väitteitä kunnes joku fakta sen kumoaa..
Faktalla kumottavissa oleva väite = paskapuhetta.
NesteHukka

Viesti Kirjoittaja NesteHukka »

karkin kirjoitti:
NesteHukka kirjoitti:Karkin:
Vähän kyllä ihmetyttää että mistä juontaa näin voimakas avautuminen tästä aiheesta... :shock:
Sitä sopiikin ihmetellä......
>>>
sft kirjoitti:Tääl alkaa menee samalaiseks mitä oon huomannu esim. ladaboardilla. Eli kysellään neuvoja joihinkin ihan päättömiinkin juttuihin ja ei vaivauduta ite paneutumaan asioihin yhtään.
Foorumin kieliasukin on viime aikoina vähän niiku levinny käsiin :)
Huom.! EI VAIVAUDUTA
Jälleen itseäni lainaten:
karkin kirjoitti:huomannu että tiedon kaivaminen on internjetin ansiosta tehty niin helpoks että jokainen joka VIITSII nähdä vähänkin vaivaa löytää varmasti haluamansa tiedon :!:
NesteHukka kirjoitti: Asiasta kolmanteen:
Tämä että tehdään samoista aiheista uusia viestiketjuja, niin siihen sanoisin, että ainakin minusta on tuskaa kahlata läpi 253 postausta sisältävää yhtä viestiketjua.
Eräs toinen foorumi harrastaa niitä, ja kun tietää miten jutut rönsyilevät noin pitkissä threadeissa, niin ei noin pitkiä threadeja yksinkertaisesti jaksa lähteä lukemaan.
Niinpä......
Sepä oliskin jo ylivoimanen tehtävä,jos tietoa joutuis hakemaan kirjoista ja sopivan tiedon löytämiseen joutus lukemaan satoja tai jopa tuhansia sivuja paperille kirjoitettua tekstiä:shock:
Huom, kirjoissa on sisällysluettelo. 253 postausta pitkässä threadissa ei.
Lisäksi kirjan selaaminen on "pikkasen" nopeampaa.
...ja kyllä, minulta jäi koulut kesken, muttei silti tartte iholle tulla :lol:
Avatar
-HH-
GFF
Viestit: 8812
Liittynyt: 20.12.2002 12:44
Paikkakunta: Eepee

Viesti Kirjoittaja -HH- »

Pakko sitä itsekkin tähän on jotain kommentoida vaikka ei varmaan pitäisikään :roll: - no onhan mulla sentään toiseksi pisin virtuaalimolo :lol: . Jutuista paistaa toisilta kaamea fanattisuus (hyvä että foorumilla on sentään ainakin yksi tifoso on :lol: ) ja sitten se se mutu - todellakaan sitä ei pidä esittää faktana ja EeroA hyvin tuon asian kiteyttikin :roll: . Ja ainakin itsellä on yleensä se tyyli etten lähde jostain asiasta vänkäämään vastaa ellei mulla ole edes jotain hajua miten juttu ihan aikuistenoikeesti on. Mitä noihin jo foorumin alkuaikoina käytyihin kohtuu kiivaisiinkin keskusteluihin voi sanoa ettei ne tännekkään traumoja ole jättäneet :wink: ...

Noista kirjotusvirheistä on nyt viime aikoina jaksettu valitella ja hyvä niin - vaikka niitä itselläkin tuntuu jonkin verran tulevan :oops: . Tuntuu meinaan että monella on joko välinpitämätön asenne tai sitten peruskoulun ala-asteen äidinkielentunneilla on keskitytty enenmmän sähläämiseen kuin siihen opetukseen. Muuten en voi ymmärtää sitä että miksei lause ala isolla alkukirjaimella ja välimerkkejäkin voi käyttää edes suurinpiirtein oikeen. Tai puhumattakaan siitä ettei niitä käytetä ollenkaan.

Tuohon asiasisältöön ei voi kun vaikuttaa kirjoittajat itse ja mielestäni täällä OT:ssa noita toisarvosiakin juttuja voi hyvin esittää. Kohtuu hyvin noita rönsyileviä topiceja tuo sheriffimme on siirtänyt tänne OT:hen. Yritetään pitää nuo asiajutut asiallisina
- Mistä se tieto löytyy? No oikeelta foorumilta tietysti! -
NesteHukka

Viesti Kirjoittaja NesteHukka »

PAHINMITÄTÄÄLLÄONNÄHTY on varmaan esimerkin kaltainen caps-lock päällä suoritettu kestohuutaminen ilman välimerkkejä ja välillä välilyöntejäkin. :lol:

Sitä muuten sopii kans ihmetellä, että miten voi olla mahdollista, että monista firmoista (joilla on jopa nettisivutkin) saa sähköpostivastaukset hyvin usein juurikin tuolla caps lock tyylillä.
Avatar
anttik
Viestit: 149
Liittynyt: 22.02.2004 17:51
Paikkakunta: kalajoki

Viesti Kirjoittaja anttik »

olisitta odottanut vielä vähän aikaa kun olin juuri pääsemässä edistyneestä harrastajasta guruksi niin sitten menette ja poistatte tittelit
ja en ole edistänyt guruksi pääsemistä turhilla viesteillä koska siinä ei ole mitään järkeä
Fiat uno 1.1 i.e -90

http://fiatgalleria.ath.cx/index.php?cat=10019
http://photobucket.com/albums/a151/anttik/
lanciapoika
Viestit: 1057
Liittynyt: 19.04.2004 01:15

Viesti Kirjoittaja lanciapoika »

... :roll:
Viimeksi muokannut lanciapoika, 02.04.2005 00:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Moos3
Viestit: 36
Liittynyt: 18.01.2005 18:22
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Moos3 »

Enpä ole varma kannataisko tähän threadiin lähteä mitään postamaan. Yleensäkään en paljon kirjoittele, lähinnä siitä syystä etten ole mikään tietopankki eli en tiedä Fiudeista eikä autoista sen enemmän mitä kirkonrotta tietotekniikasta. Joten jos kirjoittelen lähinnä kyselen asioita mihin en etsimällä löydä vastausta. Toisaalta tällainen topikki saa minut kuitenkin mietteliääksi pitäisikö kirjoittaa mitään laisinkaan sillä olen varma etten soumeksi saa läheskään yhtä hienoa ja kieliopillisesti täydellista kirjoitusta aikaan kuten esim. saisin ruotsiksi. :?


Noh, tuo omalta osaltani. Ymmärrän toki karkinin turhautuneisuuden, mutta on otettava huomioon että kaikilla tuo oikeinkirjoitus ei vältämättä luonnistu tiedä sitten mistä syystä, mutta esim. dyslexia tulee tiettyjen postien lukemisen jälkeen väistämättä mieleen. Tällöin v***umainen kieliasu ei parane huutamalla ja kiroilemalla vaan se täytyy hyväksyä, taikka koittaa kaikin keinoin olla lukematta posteja käyttäjilta joilla ei ole kynällistä lahjakkuutta. Ehkä asianomainen kuitenkin yrittää parhaansa. :| Siihen että onko kysymys tyhmä vai ei en mene ottamaan kantaa. Joku viisas sanoi aikanaan että tyhmiä kysymyksiä ei ole :roll: Ja vaikka en yhdy tähän väitteeseen en kuitenkaan tarkoita että ns. tyhmään kysymykseen on pakko antaa tyhmän vastauksen :idea: Kysyjän mielestä kysymys tuskin on tyhmä ja kysyjä haluaa varmaankin kysymykseensä asiallisen vastaukseen. Tai ainakin varmaan toivoo että ihmiset jättäisivät vastamatta ellei kysymykseen ole mitään järkevää sanottavaa.

Saattaa tietenkin olla ettei ihan kaikilla ns. hissi kulje ihan ylimmäiselle kerrokselle asti, joten esim. haku-toiminnosta ei tiedetä saati otetaan selvää, FAQ:it ja muut ohjeet heitetään romukoppaan kun "enhän mä niitä lue silloinkaan ku stereoita ja videoita asenann" tai ei älytä katsoa josko kyseinen asia olisi jossan toisessa topikissa ihan lähistöllä. Vaihtoehtoisesti ei mietitä pätkääkään omaa kirjoitustaan jolloin vastaus saattaa näyttää tältä: " :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Mielestäni kuitenkin "kaytä hakua" vastaus kuuluu tähän samaan kastiin joten mielummin jättäisin vastamatta.

Tämä tosin ei ole pelkästään tämän forumin vitsaus vaan taitaapi olla niin että foorumit jotka eivät kärsi tästä laiskuustyhmyys ongelmasta ovat joko pirun onnekaita tai niin pieniä ettei näitä ns. "kaikki mulle heti tai nyt" ihmiset ovan sinne kerinneet eksyä.

Hmm, taisin vain toistaa mutten sanomiset mutta väliäkö sillä.... tuntuu hyvältä ilmaista omakin mielipide välillä, vaikka jakaisi sen monen muiden kanssa. Sen vertaa vielä kun nyt saadaan paljon tekstiä kiteytettyä yhteen postiin, niin olen minäkin sitä mieltä että sita haku-toimintoa voisi harkita käyttöön ennen kun rupee hätisään kirjoteleen vaikminkälaisii kyssärei jost ei vaa saa ees piru selvää

-Kiitos
Avatar
wellu
Viestit: 6163
Liittynyt: 16.12.2004 07:24
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja wellu »

Minun mielestä tuo tittelien poisto ei haittaa yhtään mitään,hyvä vaan. :lol: :wink:
Sillä mitä väliä sillä muka on?

_________________
panda sen olla pitää!
Avatar
-HH-
GFF
Viestit: 8812
Liittynyt: 20.12.2002 12:44
Paikkakunta: Eepee

Viesti Kirjoittaja -HH- »

lanciapoika kirjoitti:Mikäs se hoohoon on saanu noin vaiteliaaks..ei kai se oman kuvan näkeminen lumipallorallist noin säikäyttänyt :?: :roll:
:? Ai onko tylsää kun ei ole ketään hiekkalaatikolla kinastelemassa vai? Pahoittelen että jos en nyt ole ehtinyt sinua kauheesti kiusaamaan ja noita kuvia allekirjoittaneesta on jo ennenkin netistä löytynyt. Mutta kiva että säkin olet päässyt kuvista ihmettelemään millainen tapahtuma se oli - vaikka ei sua olisi varmaan tippaakaan kiinnostanutkaan olla mukana :wink: ...
- Mistä se tieto löytyy? No oikeelta foorumilta tietysti! -
Avatar
tommi nylund
Viestit: 1307
Liittynyt: 11.08.2004 22:31
Paikkakunta: Tammerforssss

Viesti Kirjoittaja tommi nylund »

^ .....vaikkakaan vielä ei ole kuultu koottuja selityksiä siitä MIKSEI themaa paikalla nähty.....
Avatar
fiat forever
Viestit: 306
Liittynyt: 15.04.2003 23:10
Paikkakunta: kokkola

Viesti Kirjoittaja fiat forever »

no minähän en välitä että miten joku on kirjoittanut kysymyksensä vastaan jos osaan/kerkiän/vittin/katson aihelliseksi ja tämä tämmönen viestien sorsiminen on turhaa ja jos joku valitelee viestien tasoa niin:
1. tällä on selvät osastot
2. kaikki eivät ole lahjakkaita kielissä saati syntyperäisiä suomen söheltäjiä
3. off topic on nimensä veroinen (viitaten 1.)
4. muista pahin mokasi, niin ainakin MINUN kohdalla nämä pikku epäselvyydet ovat aivan siedettäviä
5. kaikki eivät hallitse nettiä.... saati osaa käytää hakua
6. mitä ihmeen väliä on onko henkilö kaikkitietäväinen vai ei jos vastataan.
miksi piäisi esim. käydä kirjastossa lukea puoli vuosisataa mottorihistoriaa ennenkuin hienoperseseurakunta hyväksyy kaverin kysymyksen aihellisena
"karkin"
huomannu että tiedon kaivaminen on internjetin ansiosta tehty niin helpoks että jokainen joka VIITSII nähdä vähänkin vaivaa löytää varmasti haluamansa tiedon
eikä tässä mistään pienestä vaivasta ole kyse minulle se on parhaimmillaan 7km matka ja tunnin odotus ennnen kuin tänne päsee....

toki haun ja oikeinkirjoistus on suotavaa mutta ei tämmönen sunnaton purkantuminen ole kuiteskaan tarpellista ainakaan omasta mielestä

(tämä ainoastaan pieni muistutus karkinille suin muille "internjetin" käytäjille)
-Ei taitoa ilman tuuria-
-kyllä tässä menee tie ekkös sää näe?-
Avatar
vvieri
GFF
Viestit: 19322
Liittynyt: 20.12.2002 13:06
Paikkakunta: Laihia
Viesti:

Viesti Kirjoittaja vvieri »

Tuotaniin, miten niin joku ei osaa käyttää hakua? Ylimmälle riville hakusana ja sitten alhaalta painetaan 'Haku'. Tänne rekisteröityminenkin on vaikeampaa ja siitäkin on jengi selvinnyt. 8) Sen ymmärrän että Googgelilla on joskus hieman hankalaa löytää tietoa kaikenmaailman mainosten ja muun sonnan joukosta. Mutta niitä tietoja voikin kirjoitella täällä ja postata linkkejä, ketkä ovat aiheeseen törmänneet.

Jos tuossa haussa, tai muuten foorumissa on jotain hankalaa tai epäkäytännöllistä, niin mielellään kuunnellaan parannusehdotuksia, ja toimitaan sitten tilanteen hyväksi...

Mun puolesta olisi voinut poistaa tuon postausten lukumääränkin näkyvistä.. :roll:
Ville Vieri
www.villevieri.com/autot.htm
- Mikä taidoissa hävitään se tehoilla paikataan! -
Vastaa Viestiin