Itäharjun ajot 18.05.2023 TURKU

GFF-tapahtumia ja paikalliskahvitteluita. Muiden kerhojen tapahtumien ilmoitukset ilman ennakkoon kysyttyä lupaa on kielletty.
JLaines
GFF
Viestit: 562
Liittynyt: 14.02.2010 12:38
Paikkakunta: Saarijärvi

Itäharjun ajot 18.05.2023 TURKU

Viesti Kirjoittaja JLaines »

Hei kaikille! Kerhopostiin saapunut kutsu Itäharjun ajoihin.

T:sihteeri

Itäharjun ajot kutsuvat Sinut ja ystäväsi mukaan Turun Itäharjulle Historic-näytösajoon helatorstaina 18.5.2023. Tänä vuonna teemana on "Flying Finn" Rauno Aaltonen. Jos tallistasi löytyy vuosimallia 1980 tai vanhempi auto tai moottoripyörä, olet lämpimästi tervetullut mukaan ajamaan tapahtumaamme. Vaikka etusijan saakin kilpahistorian omaava kalusto, muutkin aikakauden helmet ovat tervetulleita mukaan nauttimaan päivästä. Toiveemme on mahdollisimman alkuperäinen ulkoasu.

Ilmoittautuminen ajamaan käy kätevästi itaharjunajot.fi kotisivuilla, kun täytät siellä sähköisen ilmoittautumislomakkeen. Edellytämme ajokin vakuutuksen voimassaoloa, joka tarkistetaan katsastuksen yhteydessä.

Harrasteauton kanssa pelkästään tapahtumaa seuraamaan tuleville on tänä vuonna varattu oma pysäköinti lähtö/maalialueen vierestä vastapäätä Itäharjun Grilliä osoitteessa Teollisuuskatu 35. Saapuminen ja poistuminen pysäköintiin tapahtuu Jaanintieltä. Pysäköintialueelta on mahdollisuus poistua vapaasti päivän aikana.

Aikataulu

9.00-10.30 katsastus varikolla ja heti perään ajajakokous.

11.00-16.15 lähdöt vuorotellen moottoripyörille ja autoille, ajoaika noin 15 minuuttia.

Noin kello 12 Rauno Aaltonen -lähtö, jossa mukana Minejä, Datsuneita ja Opeleita.

Sekä pyörät että autot jaetaan osallistujien määrän mukaan 1-3 ryhmään. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.4.2023 asti, ellei maksimimäärä täyty jo aiemmin. Jälki-ilmoittautuneita otetaan vastaan, jos tilaa on. Paronin Pojat myy tapahtumassa käteisellä Itäharjun Ajojen ohjelmalehtistä/tarraa 5€ kpl. Mahdollinen tuotto käytetään tulevien Itäharjun Ajojen toteuttamiseen. Ajamaan osallistuville lehtinen sekä tarra on maksuton ja annetaan muistoksi katsastuksen yhteydessä.

Ruokapalveluista vastaa Itäharjun Grilli, jonne käy sekä kortti että käteinen.

Tapahtuma on maksuton sekä kuljettajille että yleisölle.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyy osoitteesta www.itaharjunajot.fi

Lisätietoja Markku Moberg o5o-32kuusi 888kuusi

Nähdään Itäharjun Ajoissa!

Paronin Pojat
Fiat 127 Pikkumusta 1050 -81
Fiat Uno 1,0 -91
Miksi ajaa tylsillä autoilla?