Patonkia imusarjaan topikki

Italomerkkeihin liittymätöntä keskustelua, aihe on vapaa.
sampsulisami
Viestit: 1914
Liittynyt: 09.04.2012 14:39

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja sampsulisami »

M32 vaihdelaatikko aiheuttaa harmaita hiuksia todistetusti. Ainakin tuleva vaimo huomasi :lol:
Bravo t-jet
Avatar
wellu
Viestit: 6144
Liittynyt: 16.12.2004 07:24
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja wellu »

Jahas, OsuusPankin kapitalistin perkeleet haluavat laskuttaa minulta "ylitetystä tilistä" 6,74€ ja tähän päälle maksumuistutuksen 5,00€, eli yhteensä 11,74€ koska tilillä ei ole rahaliikennettä.

Tuota, haistaa vittu. Jonotan palvelunumeroon nyt, suljen tilin ja vittuilen ankarasti tuosta huomautuskirjeen laskutuslisästä, koska minua ei ole asiasta informoitu yhtään millään tavalla.


Saatanan kusipäämulkut vittu...


Ja teliaFinance.... Kuukausi sitten soitin ja vittuilin puhelimessa, että olen tilannut ihan sähköisen laskun, en paperiversiota. Taas tuli paperilappu, korotettuna tottakai.

Kusipäitä, kusipäitä kaikkialla.

EDIT. OP:Sta vastattiin ja kerrottiin, ettei maksumuikkaria voi perua. Kysyin sitten ystävällisen sävyisellä vivahteella, yhdistääkö hän suoraan näitä hoitavalle taholle, vai olenko yhteydessä kuluttaja-asiamieheen. Laittoi soittopyynnön, nyt odotan puhelua huomenna.
EDIT2. Telialta vastattiin. Kuulemma ei näy tiedoissa tuota mainitsemaani puhelua aspan kanssa. Alkoi ämpyilemään vastaan, ettei tätä paperilaskun lisää voi perua. Alkoi omat hermot menemään ja sanoin, että voin todistaa tuon puhelun käydyn sisältöineen aspan kanssa, jossa minulle kerrottiin varsin selväsanaisesti, että laskutus siirretty sähköiseen muotoon. Jauhot suuhun ja jotain taustajuttelua --> hetken päästä sanoi, että voi hyvittää ko. summan sitten liittymän laskusta.


Wittu Saatana! :evil:
Minkä huollan, sen korjaan...
Stefa
GFF
Viestit: 2765
Liittynyt: 14.09.2003 18:47
Paikkakunta: Mäntyharju

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja Stefa »

Jos verkkokauppa lupaa lähettää tavaran viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Tästä voisi kuvitella, että jos kotimaasta maanantai aamuna tilaa, niin se olisi viikon aikana näpissä. Ei, vaan vasta torstai-iltana tulee ilmoitus että tilaus on käsitelty ja lähetystunnus. Tälläkin hetkellä näyttää lähetysseuranta, että lähetys ei ole edelleenkään edes postin huomassa. En mä viikonlopuksi mitään olisikaan tarvinnut :evil:
Kääpiöitä oli kahdeksan ja kahdeksas heistä oli Hullu.
Sheivaa mun dekkii.
Avatar
juha66
GFF
Viestit: 1851
Liittynyt: 20.08.2004 13:58
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja juha66 »

Vaki atk roina osto paikka loppu. :evil: Hinnat oli asialliset osista, mitä tarvin. Viimeisin oma tilaus oli 21.5 ja nyt ilmoitus että kuluttaja myynti loppu. :!: Tämähän sen tietää, kun etelän isompi firma ostaa "pois". Keskittyy firma juttuihin. Hyvästi ns.kilpailu atk osista..Perkules....
-Juha-

-16Valve vuodesta 2000-
Tipo 1,6 E-torQ HB -18 1/23-
Ex.Grande Punto 1,4-16V 3D -07 2014-23
Ex.Punto 80 ELX 5D -00 (2000-2014 256 tkm)
Ex.Punto 75 5D -94 1998-00
Ex.Uno 60i.e. 3D -92 1996-98
Ex.Regata 85 CLS -88 1994-96
Ex.Uno 55 5D -85 1990-94
Sämpy
Moderaattori
Viestit: 8333
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Renko

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja Sämpy »

Stefa kirjoitti:Jos verkkokauppa lupaa lähettää tavaran viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Tästä voisi kuvitella, että jos kotimaasta maanantai aamuna tilaa, niin se olisi viikon aikana näpissä. Ei, vaan vasta torstai-iltana tulee ilmoitus että tilaus on käsitelty ja lähetystunnus. Tälläkin hetkellä näyttää lähetysseuranta, että lähetys ei ole edelleenkään edes postin huomassa. En mä viikonlopuksi mitään olisikaan tarvinnut :evil:
Ja mua kun harmitti, kun tulin torstaina, tai no perjaintaina 00.30 töistä ja lähin aamulla klo 7 taas töihin, tullakseni sieltä taas klo 00.45. Niin etten eilen aamulla edes tarkistanut olisiko tullut verkkokaupasta rahoja tilille, kun ei ne olisi ehtineet kumminkaan kellekään viikonlopuksi jos pe aamuna laittaa postiin. Joten jätin tylysti paketit pöydälle, vaikka yleensä yritän saada ne postiin samana päivänä kun rahat näkyy tilillä, vaikka tuleekin muissa leipätöissä ja remppakohteissa nyt 100t + tunteja viikossa. Ehkei pitäisi pingottaa..

Hiukan nupissa heittää taas eilinen työsessio, pitäis lähtee tästä maaseutu-työmaalle kun saa lastattua 500kg rautaa kuorkkiin. No, asiakas varmaan säästi pitkän pennin ostamalla ison Ikea-keittiön kaikilla herkuilla ynnä lisämuutostöillä. Asennus kustansi sitten pitkän euron, voi jeesus mitä näperrystä. On keittiöt vähän muuttunu sitten 90-luvun kun ruuvattiin rungot seinään ja sarana-ovet kiinni. Tuohon ei juurikaan normaaleja ovia edes tullut, kaikissa kaapeissa saavillinen liukukiskoja, heloja, lasilevyjä ja muuta himmeliä. Kun jokainen kahvakin on erillispakattu kovaan muoviin, menee yksi päivä pelkästään siihen että saa tavarat paketeistaan. Ja paketti laastaria.

Meiän "uuteen" kämppään kannetaan aikanaan 100 vuotias astiakaappi ja pirttipöytä sisään. Keittiö on siinä, matot lattiaan ja tulet hellaan.
Jokainen Fiat on pelastamisen arvoinen.
www.saminosat.net
Avatar
Fletch
GFF
Viestit: 86
Liittynyt: 12.07.2010 12:18
Paikkakunta: Tampere

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja Fletch »

juha66 kirjoitti:Vaki atk roina osto paikka loppu. :evil: Hinnat oli asialliset osista, mitä tarvin. Viimeisin oma tilaus oli 21.5 ja nyt ilmoitus että kuluttaja myynti loppu. :!: Tämähän sen tietää, kun etelän isompi firma ostaa "pois". Keskittyy firma juttuihin. Hyvästi ns.kilpailu atk osista..Perkules....
Ihan kylmä fakta on että kuluttajille keskittynyt myynti pyörii aivan törkeän pienillä katteilla. V.comin verollinen ulosmyyntihinta on joskus jopa halvempi kuin isohkon toimijan veroton sisäänostohinta tukkurilta niin siinä on vähän hiljaista tehdä järkevää liiketoimintaa. Komponenteista saatavat katteet ovat 1-3% ja tämän kun yhdistää siihen että kuluttajamyynti hiipuu tekee sen että näitä toimijoita on vuosien mittaan lopettanut ja määrä tulee jatkossakin vähenemään ja keskittymään.
Sämpy
Moderaattori
Viestit: 8333
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Renko

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja Sämpy »

Saatika jos se kuluttajamyynti edellyttää vielä kivijalkaliikettä ja asiakaspalvelua. Volyymit pitäis olla ihan järjettömät, miten muuten voi käyttää 20 minuuttia 40€/t firmalle maksavan myyjän aikaa asiakkaan 5 euron ostokseen jossa 30 senttiä katetta.

Toisinaan ihmettelen tätä Suomen kireetä kilpailua, kun ei kaikki edes kiinassa ole halvempaa kuin mitä täällä. Toki joissain tavaroissa on se 400% kate, mutta aina toisinaan törmää siihen, ettei netin kautta mistään maailmalta saa halvemmalla. Esimerkiksi merkkityökaluja tai joskus ihan vaan halpoja perustavaroita.

Omaakin alaa sivuavalla alalla eräs kilpailija painoi paniikkinappulasta 50% pois hinnoista marraskuussa 2008, eikä sen jälkeen ole kukaan alan toimija tienannut oikeastaan mitään. Aika sitkeä on usko, että saa joskus kilpailijat pois hiekkalaatikolta, nyt on 10 vuotta menty kaikki löysässä hirressä. Ihan vitun fiksua.
Jokainen Fiat on pelastamisen arvoinen.
www.saminosat.net
Avatar
väisänen
Viestit: 4898
Liittynyt: 11.03.2006 19:29
Paikkakunta: Mynämäki Alkon vieres

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja väisänen »

Katteet on juu onnettomia monilla aloilla.
Minulle on tullut yksi pulju turussa varsin tutuksi tässä 10 vuoden aikana. Kaveri pyörittää useamman miljoonan liikevaihtoa yksin. Murusia jos aina niitäkään jää käteen ja aina saa olla töissä.
-Cause my mouth's writing checks that my ass can't cash

-Fiat Croma
-Fiat Uno Fire
-Ja ehkä pian myös turpo uunoilua.
Avatar
Jimi
Viestit: 510
Liittynyt: 26.06.2003 07:24
Paikkakunta: Seinäjoki / Panttila
Viesti:

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja Jimi »

Mikään ei piristä sairaslomalla enempää kuin se kun kolme päivää ennen Juhannusta, tiliä odotellessa, huomaa palkanmaksun loppuneen sairasloman takia :x :x :x

Oma moka, miksi en laskenut niitä päiviä, mutta edellisen kerran kun selästä olin pitempään saikulla ilmoittivat sentään palkanlaskennasta kun päivät tuli täyteen, että sain "ajoissa" Kelan hakemuksen sisään, käsittelyaika oli vain viis viikoa, nyt olen jo kolme viikoa "myöhässä". Eli nopeasti laskien jos käsi,ttelyaika on sama kuin viimeksi, niin toukokuun tilin jälkeen elokuussa vois olla seuraavan kerran rahaa tulossa jostain.

Toisaalta mihin sitä Juhannuksena rahaa tarvii kun kaapit on jo täynnä kolmiolääkkeitä
Fiat 128 rally -72
Yugo koral 45 -90
Zastavat -79 ja -80
Fiat puntot -95, -03 ja -06
Fiat Doblo 1.4 -06
Fiat Stilo 1.2 -04
Kuva

http://jimin.galleria.fi/kuvat/
Avatar
wellu
Viestit: 6144
Liittynyt: 16.12.2004 07:24
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja wellu »

Lahjakas pommiin nukkuminen on aina ihana asia. :evil:
Minkä huollan, sen korjaan...
Avatar
Nipa
GFF
Viestit: 3364
Liittynyt: 28.04.2003 23:05
Paikkakunta: Askola

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja Nipa »

Työkaveri poistui yläkerran työmaille. :cry:
Слава Україні - Героям слава
Мені не потрібна поїздка, мені потрібна амуніція.
Avatar
Jimi
Viestit: 510
Liittynyt: 26.06.2003 07:24
Paikkakunta: Seinäjoki / Panttila
Viesti:

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja Jimi »

Kelan päätös sairauspäivärahasta tuli nyt jo, mutta siihen ne ilot sitten loppui.

Pienten laskutoimitusten jälkeen totesin, että kuukauden pakollisten laskujen jälkeen elämiseen reilu 300e, eli selkä ei kestä työntekoa, eikä perse sairastamista :cry:

Missähän vaiheessa tuosta sairauspäivärahaa on leikattu, edellisestä pitemmästä sairauslomasta palkka on noussut 10%, mutta sairauspäiväraha on pudonnut 5%
Fiat 128 rally -72
Yugo koral 45 -90
Zastavat -79 ja -80
Fiat puntot -95, -03 ja -06
Fiat Doblo 1.4 -06
Fiat Stilo 1.2 -04
Kuva

http://jimin.galleria.fi/kuvat/
sampsulisami
Viestit: 1914
Liittynyt: 09.04.2012 14:39

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja sampsulisami »

Ajan kuluks kattelin sähköautojen veroja.

Kakkos auton vero noin 150€/1v "vw up bensa litran koneella..

Sitte vaik tää sähköauto? Miten vero voi olla enemmän vaikka päästöt nolla :lol:

https://m.nettiauto.com/mitsubishi/i-mi ... 3&vifNav=Y

Edit. Bensa vw up 150€ ja tuo sähkö kikotin 188€
Viimeksi muokannut sampsulisami, 10.07.2018 09:23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Bravo t-jet
Avatar
GreenThing
GFF
Viestit: 2604
Liittynyt: 08.08.2003 21:20
Paikkakunta: Kärkölä

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja GreenThing »

sampsulisami kirjoitti:Ajan kuluks kattelin sähköautojen veroja.

Kakkos auton vero noin 150€/1v "vw up bensa litran koneella..

Sitte vaik tää sähköauto? Miten vero voi olla enemmän vaikka päästöt nolla :lol:

https://m.nettiauto.com/mitsubishi/i-mi ... 3&vifNav=Y
Ego-vero.
Auto on turpo, ja kuski on urpo.
Ei riemulla rajaa, kun kasilla ajaa.
Avatar
wellu
Viestit: 6144
Liittynyt: 16.12.2004 07:24
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Patonkia imusarjaan topikki

Viesti Kirjoittaja wellu »

sampsulisami kirjoitti:Ajan kuluks kattelin sähköautojen veroja.

Kakkos auton vero noin 150€/1v "vw up bensa litran koneella..

Sitte vaik tää sähköauto? Miten vero voi olla enemmän vaikka päästöt nolla :lol:

https://m.nettiauto.com/mitsubishi/i-mi ... 3&vifNav=Y
Pikoos "Soumi-Finland-PERKELE!"

Liikenteestä maksetaan monta muutakin asiaa kuin tiet ja infra. Jos kaikki tieliikenteestä kerätty vero käytettäisi liikenteeseen, niin suomessa 120km/h olisi yleisrajoitus ja moottoritien vasen kaista olisi "nopeusvapaa". :mrgreen:

Nyt ollaan tilanteessa, että 60km/h voi aiheuttaa autoon vaurion ja lypsylehmän lypsyä lisätään.
Minkä huollan, sen korjaan...
Vastaa Viestiin