Namskis! Spagettimössöä-jauhismössöä!arpati kirjoitti:Tein pitkästä aikaa sapuskaa kun vaimo reissussa. Pirun maukasta "pataa" tuli - tuoretta jauhelihaa oivariinissa paistettuna + pikkuisen suolaa ja hiukan sirotetta monipippurimyllystä (meinas jauhelihat maistua jo pelkiltään) - ruskistuksen jälkeen 4 dl vettä ja "maggi" spagettikastike, sekoitus ja hautumaan - kattilassa spagettia ts. 2 L vettä + 2 lihaliemikuutiota + hiukan oivariinia ja 300 g spagettia, kypsennys "ylikypsäksi". Kun spagetit sopivasti turvonneita niin vedet pois ja jauheliha + Maggi kastike spagetti kattilaan - hetken haudutus (15 min) yhdessä ja kohti ääntä (ja oikeat kokit ovat kauhuissaan)
Meillä vaimo on jonkintason kokki ja periaatteessa hoitaa tuon kyökkipuolen kokonaan. En valita, saapahan kotona kokea maut eripuolilta maailmaa, mutta ajoittain kaipaisi ihan perinteistä perinne-ruokaa ja joskus kauppakuitin viivanalus hirvittää.
Viimeviikolla teki jauhelihakeittoa. Minä söin sitä samaa keittoa kahdeksan päivää, koska viimeksi sitä on ollut joskus vuosi-kaksi sitten. Ihmetteli, miten en kyllästy.
kysyn; miten voi ruokaan kyllästyä? Jos on nälkä, niin ruoka kelpaa, oli sitten mitä tahansa.