Kahvia ja kaaroja Suomeenkin?

Yleistä keskustelua Lancioista, mielipiteitä, kysymyksiä (ei tekniikka) yms.
Avatar
KEIHÄS
Viestit: 72
Liittynyt: 19.04.2007 16:25

Kahvia ja kaaroja Suomeenkin?

Viesti Kirjoittaja KEIHÄS »

Eikö tännekin voisi lanseerata Cars and Coffe-periaatteella toimivan kokoontumisen? Eri autoharrastajilla on joko vuosittaisia tapaamisia tai kuukausittaisia. Yhteistä näille kokoontumisille on se että ne ovat joko merkkikohtaisia tai sitten maakohtaisia. Eikö aika olisi kypsä kokoontumiselle joka olisi sidottu kulkineeseen eli autoon? Siinä voisi saada uusia näkökulmia harrastamiseen tai ihan vain kohteen jossa käydä. Mitä mieltä ollaan? Jos idea ottaa tulta pitäisi vielä päättää kokoonnutaanko aina samassa paikassa vai vaihtelisiko kokoontumispaikka. Ihan yleissivistyksen ja sanotaan vaikkapa demokratian vuoksi (voi jollain olla välillä lyhyempikin matka kokoontumiseen) ehdottaisin vaihtuvaa paikkaa.

P.S Jos jollain olis tarvetta Theman laatikolle multa löytyis sellanen viidelläkympillä.
Avatar
-HH-
GFF
Viestit: 8809
Liittynyt: 20.12.2002 12:44
Paikkakunta: Eepee

Re: Kahvia ja kaaroja Suomeenkin?

Viesti Kirjoittaja -HH- »

Noita paikalliskahvitteluja ja muita italialaisautotapahtumia löytyy tuolta Tapahtumat-osiosta. Kyllähän tossa kerhon sisällä on ollut pitkään jo puhetta että noita paikalliskaffetteluja pitäisi säännöllisemmin alkaa pitää mutta se on jäänyt vähän muiden asioiden jalkoihin taas...

Mistä päin itse olet?
- Mistä se tieto löytyy? No oikeelta foorumilta tietysti! -
fiatman2
GFF
Viestit: 2084
Liittynyt: 22.08.2004 19:40
Paikkakunta: Hollola

Re: Kahvia ja kaaroja Suomeenkin?

Viesti Kirjoittaja fiatman2 »

Päijät-hämäläiset harrastajat on tainneet olla aktiivisimpia "foorumi" kahvittelijoita, ei näissä nyt kauheaa ryntäystä ole ollut,pienen piirin kokoontumisia vaikka alffa ja fiatti foorumeilla näistä "rummuteltu".
Jari Salmensuo
Vastaa Viestiin