Löytyykö I Themoja?

Yleistä keskustelua Lancioista, mielipiteitä, kysymyksiä (ei tekniikka) yms.

Löytyykö I Themoja?

ViestiKirjoittaja jkiuru » 21.07.2013 21:07

Parin harrastajatoverini kanssa on tullut pohdittua vieläkö löytyy hyväkuntoista ykkösmallin Themaa maastamme? Siis -88 tai vanhemman vuosikerran autoa ja lähinnä hakusessa 2000 i.e. berlina, mutta ehkä Turbo, SW tai jokin muukin versio. Lisähaasteena on "näyttelykuntoisuus" ja alkuperäiskuosisuus, vaikkei kasarivarustus esmes korisarjan muodossa ehkä ihan poissuljettua ole. Emme ole moista ostattelemassa, mutta autolle/omistajalle voisi olla luvassa ainakin mainetta ja kunniaa. Mieluiten Lahden ympäristöstä tai edes Hämeestä, miksei muualtakin.


Jouni Kiuru
Nastola/Lahti
040-5913864
jouni.kiuru(kissanhäntä)gruppofiatfinlandia.fi
aloitteleva Fiat-ropaaja vaikka tittelit, onneksi,
poistettiinkin
jkiuru
GFF
 
Viestit: 491
Liittynyt: 11.02.2003 18:56
Paikkakunta: Lahti

Re: Löytyykö I Themoja?

ViestiKirjoittaja Luigi » 22.07.2013 13:07

No onhan noita, vaikkapa itselläni ja LCF:n pj:llä. Omani on ollut seisonnassa nelisen vuotta ja vaatisi jakohihnan vaihdon, jarrujen puhdistuksen, pyöränlaakerin ja etukelkan hitsauksen. On toisaalta alkuperäiskuntoinen (ainoastaan etujarrut vaihdettu jäähdytettyihin, mutta alkuperäisetkin on tallella) ja muuten siisti. LCF:n puhiksen yksilö taisi olla tänäkin vuonna Bellassa esillä, ja alkuperäinen sekin on ulkoasultaan. Nämä molemmat on 2.0ie perusmalleja, mutta onhan noita 8.32:iakin ainakin pari kappaletta jäljellä, ja ehkä kolmaskin, joka on jossain päin pihalle hylättynä seissyt kai vuosia.

Itse kaipailisin omaani ruskeaa kangas/plyysiverhoilua: Takapenkin istuinosat ja oviverhoilut (kun itse menin yhdeksän vuotta sitten etuovet reijittämään kaiuttimille :roll: ) Haastetta lisää se, että tuossa on myös muoviosat ruskeita, joka on harvinaisemmaksi jäänyt väriversio.
Insinööri kysyy, ja luonto vastaa
Avatar
Luigi
 
Viestit: 7993
Liittynyt: 17.10.2004 13:33
Paikkakunta: Huruslahden harmaa helmi

Re: Löytyykö I Themoja?

ViestiKirjoittaja jkiuru » 22.07.2013 20:08

Jep, tuon LCF nykypuuhiksen Tehman näinkin Mustialassa, mutta se ei ihan ollut sitä mitä haetaan "näyttelykuntoisuuden" suhteen. Perusryhdikäs ja kivan alkuperäiskuosinen yksilö toki. Siistin ulkoasun lisäksi vähintäänkin ajokuntoisuus on kärkipään toiveita tähän tarkoitukseen.


Jouni K.
aloitteleva Fiat-ropaaja vaikka tittelit, onneksi,
poistettiinkin
jkiuru
GFF
 
Viestit: 491
Liittynyt: 11.02.2003 18:56
Paikkakunta: Lahti

Re: Löytyykö I Themoja?

ViestiKirjoittaja Luigi » 23.07.2013 12:32

Tuo oma on tarkoitus ottaa liikenteeseen jossain vaiheessa (sillä tavalla ne autot parhaiten säilyy), mutta tuskinpa ainakaan tämän vuoden puolella. Todellinen näyttelykunto vaatisi ylimaalauksen ja paljon muuta sipistelyä, onhan kyseessä 25-vuotias lähes 300tkm ajettu auto. Sellaisia Themoja maassamme tuskin kovin paljoa on mitään mallia, varsinkaan I-korisia. Varmasti on jonkun verran sellaisia, joiden omistajat ei ole mukana kerhotoiminnassa tai nettiforumeilla. Näiden kalusto on myös suuressa vaarassa, ei tästä hirveän pitkään ole, kun hienokuntoinen Prisma meni sellaisenaan puristimeen ilman sen suurempia myyntiponnisteluja - pelastushanke myöhästyi juuri ratkaisevat tunnit.
Insinööri kysyy, ja luonto vastaa
Avatar
Luigi
 
Viestit: 7993
Liittynyt: 17.10.2004 13:33
Paikkakunta: Huruslahden harmaa helmi


Paluu Yleinen Lancia-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä