Sivu 1/1

Osto- ja myyntifoorumien säännöt

ViestiLähetetty: 07.05.2005 09:14
Kirjoittaja vvieri
Muistuttaisin vielä ihmisiä noiden yllämainittujen foorumien säännöistä, jotka löytyy täältä: http://fiatforum.fi/viewtopic.php?t=3522

Yleisimpiä virheitä on otsakkeesta O: / M: / V: / A: jne. puuttuminen , ja myynti-ilmoituksissa hinnan puuttuminen. Tähän mennessä olen vain huomauttanut asiasta. Kuitenkin 1.6.2005 alkaen ryhdyn toimimaan niinkuin noiden sääntöjen mukaan minun olisi pitänyt jo toimia tähänkin asti, eli poistamaan kaikki ilmoitukset jotka eivät täytä em. kriteerejä.

ViestiLähetetty: 02.03.2007 19:05
Kirjoittaja vvieri
Nyt paikallisen hiihtolomaviikon kunniaksi oon korjaillut puutteellisia osto- ja myynti-ilmoituksia. Ryhdistäytykääpä. Ensi viikolla taas rupean poistamaan viestejä jotka eivät ole asianmukaisesti täytetty. :wink: Varsinkin otsikkokentän täyttämisessä (M:, O:, jne) on puutteita, vaikka siitä erikseen noilla foorumeilla on muistutus.

ViestiLähetetty: 28.04.2007 14:02
Kirjoittaja vvieri
Koittakaa nyt satsata vähän noihin ilmoituksiin niin ei delete-napista kulu tekstit kokonaan pois. Ei sen M:, O: jne. lisääminen niin suuri homma ole.

Ja luetaan ne säännöt, mm. ilmoituksien kommentointi on edelleen kiellettyä vaikka ilmoitus olisi miten perseestä tahansa. Sehän on ilmoituksen tekijän päänsärky.