Jatkuvaa kirjautumista

Kysymykset, palaute ja tiedotteita Fiat Forumia koskien. Lue täältä ylläpidon tiedotteet ennen rekisteröitymistä, esim. VIP-koodista!

Jatkuvaa kirjautumista

ViestiKirjoittaja Sämpy » 29.08.2006 10:23

Omalta koneelta kun toimin niin lähes joka viestin kohdalla joutuu uudestaan kirjautumaan sisään, eli vaikka on kirjautuneena alkaessaan kirjoittamaan viestiä niin lähetettäessä käskee useimmiten kirjautumaan uudestaan.

sitten kelaan edellinen-napilla takaisin viestisivulle ja lähetän viestin uudestaan niin sitten onnistuu. Viestejä lukiessa ei kuitenkaan "viskaa pihalle".

Emännän koneella mulla ei ole samaa ongelmaa. Toisaalta kun emäntä käyttää vastaavaa foorumia mun koneelta ei sillä ole tämmöistä ongelmaa.

Tätä ollut nyt keväästä asti :evil:
Sämpy
Moderaattori
 
Viestit: 6166
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Tuulos

ViestiKirjoittaja Meltdown » 29.08.2006 10:40

Voisko olla selaimen cookie-asetuksissa jotain feelua.
There are 2 ways to do it - my way and the right way.
Avatar
Meltdown
 
Viestit: 2710
Liittynyt: 14.03.2005 00:20
Paikkakunta: Järjenpää

ViestiKirjoittaja Sämpy » 29.08.2006 11:14

Mitäköhän noitten asetusten pitäisi olla..? Muuten kone toimii normaalisti ja vika tuli yhtäkkiä. No jotain asetuksia varmaan vinksahtanu ittekseen näin vanhassa masiinassa, mutten oo mikään virtuoosi näitten kanssa että tietäis miten pitäis olla.
Sämpy
Moderaattori
 
Viestit: 6166
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Tuulos

ViestiKirjoittaja Meltdown » 29.08.2006 11:24

asetukset - tietoturva - evästeet / cookies - ja sieltä sallitaan evästeet joko kaikille sivuille tai luotetuille ja sitten fiatforum.fi pitäisi laittaa luotettuihin sivustoihin.

Jotakuinkin noin, riippuen selaimesta.
There are 2 ways to do it - my way and the right way.
Avatar
Meltdown
 
Viestit: 2710
Liittynyt: 14.03.2005 00:20
Paikkakunta: Järjenpää

ViestiKirjoittaja Luigi » 29.08.2006 12:17

Kannattaa myös kokeilla tyhjentää kaikki evästeet/cookiet.
Insinööri kysyy, ja luonto vastaa
Avatar
Luigi
 
Viestit: 7707
Liittynyt: 17.10.2004 13:33
Paikkakunta: Huruslahden harmaa helmi

ViestiKirjoittaja Sämpy » 29.08.2006 12:52

Tuota on tullut tehtyäkin toisinaan. Voisin kuvitella että tuolla perämettillä voisi yhteys pätkiä mutta eihän silloinkaan pitäisi joutua uloskirjautuneeksi, vai? Ja kun toinen foorumi tiettävästi toimii.. Puhelinlinjassa ollut nimittäin joskus häikkää ja kun ei ole enää lankaliittymää ei pysty testaamaankaan. Mielestäni dsl-valoo palaa kuitenkin koko ajan, sehän alkaisi vilkkumaan jos yhteys olisi katkennut. Entä jos linja on vain muuten heikko ja häiriöinen? Nyt olen emännän koneella mutta katselen huomenna noita evästeitä.
Sämpy
Moderaattori
 
Viestit: 6166
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Tuulos

ViestiKirjoittaja Fiatjuha » 29.08.2006 18:55

Sämpy kirjoitti:Voisin kuvitella että tuolla perämettillä voisi yhteys pätkiä mutta eihän silloinkaan pitäisi joutua uloskirjautuneeksi, vai? Puhelinlinjassa ollut nimittäin joskus häikkää ja kun ei ole enää lankaliittymää ei pysty testaamaankaan. Mielestäni dsl-valoo palaa kuitenkin koko ajan, sehän alkaisi vilkkumaan jos yhteys olisi katkennut. Entä jos linja on vain muuten heikko ja häiriöinen?

Jos yhteys katkeaa tai pätkii niin ainakin tämä forum "katkaisee" yhteyden ja
kirjautuminen täytyy tehdä uudestaan. :roll:
Itellä käy samanlailla kun käytän 3G-yhteyttä, mutta ADSL-toimii ihan normaalisti..
Ex - Croma Turbo 2.0 i.e -92
VW Corrado G60 -89
Avatar
Fiatjuha
 
Viestit: 172
Liittynyt: 26.02.2005 14:29
Paikkakunta: Ylöjärvi

ViestiKirjoittaja Sämpy » 30.08.2006 13:22

Laitoin foorumin erikseen evästeitten sallitut-listalle ja toistaseks toiminu paremmin. :)
Sämpy
Moderaattori
 
Viestit: 6166
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Tuulos

ViestiKirjoittaja Sämpy » 31.08.2006 09:01

Ei se sitten auttanutkaan.. Ja kummallista on se että voin lueskella foorumia vaikka kaks tuntia, ja kun vastaan johonkin niin kirjotusvalikko aukee joka kerta. Mutta sitten kun pitäis lähettää niin käskee kirjautumaan, vaikka olis kirjottanu pari sanaa.

Eli en usko että voi olla pelkästään yhteyden pätkimisestä.

Ehkä kaks kertaa kolmesta tekee tän.

Ehkei tää suosi enää Windows 98:n käyttäjiä... :(
Sämpy
Moderaattori
 
Viestit: 6166
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Tuulos

ViestiKirjoittaja vvieri » 31.08.2006 09:43

Saattaa olla. Jos käytät IE-selainta niin koita vaihtaa se johonkin älylliseen...
Ville Vieri
*** Sivut muuttaneet! *** www.villevieri.com/autot.htm
- Mikä taidoissa hävitään se tehoilla paikataan! -
Avatar
vvieri
GFF
 
Viestit: 19176
Liittynyt: 20.12.2002 14:06
Paikkakunta: Laihia

ViestiKirjoittaja juha » 02.09.2006 00:52

Kyllä forumit pitää toimia, jopa IE:eellä se on jämpti!
Meinaan vaan, että ihan "tavallista" tämä tekniikka näissä forumeissa on...
Tämäkin forum on vanha...
Liian vanha suoraan sanoen ja tarkoitan teknisessä mielessä!

Lähtisin hakemaan syytä adsl poksista/yhteydestä...
Onko NAT päällä? Onko kiinteä IP? Vaiko vaihtuva IP?

Jos poksissa vain yksi lähtö yhdelle koneelle.
Niin siinä ei luultavasti ole NATia.
Operaattorit eivät miellellään anna ilmaiseksi kiinteää IPtä.

Eli, jos syytä epäillä katkonaista yhteyttä, on myös syytä epäillä vaihtuvaa IPtä, näidän katkoksien yhteydessä.

VVieri näkee varmaan IPeet sheriffin oikeuksilla, niin jos on monta eri ip tä niin yhteys pätkii ja siinä syy.
juha
 

ViestiKirjoittaja Sämpy » 05.01.2007 07:49

Tämäkin ongelma korjaantui itsekseen syksyllä :D , syytä en tiedä. Yhteydet on nytkin pätkinyt 3 viikkoa mutta se ei ole aiheuttanut samaa ongelmaa. Samperin operaattori kun ei tule katsomaan yhteyksiä täältä talolta ennenkuin saan kokeiltua toisella modeemilla (mitä olen etsinyt lainaan) ettei vika ole laitteissani. Vaikka tiedän tasan tarkkaan että vika on tuolla tolpassa (ei ole eka kerta) ja alkoi pätkimään ison myrskyn jälkeen.. Sieltä puuttuu suojakupukin kokonaan, ei kuulemma ollut sopivaa joten laittoivat tilalle muovipussin.. 8) Jos olisi kunnon tikkaat kiipeäisin itse korjaamaan :evil:
Jokainen Fiat on pelastamisen arvoinen.
www.saminosat.net
Sämpy
Moderaattori
 
Viestit: 6166
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Tuulos

ViestiKirjoittaja vvieri » 05.01.2007 10:29

juha kirjoitti:Kyllä forumit pitää toimia, jopa IE:eellä se on jämpti!

Totta :lol: Mutta 'no can do' täältä käsin.

Tuossa ehdottamassasi IP-hommassa näyttäisi ongelma tosiaan Sämpyn kohdalla olleen. Todella monta eri IP:tä (ehkä 100) on ollut, monista vain yksi viesti. Hyvä jos palveluntarjoaja on nyt korjannut ongelman.
Ville Vieri
*** Sivut muuttaneet! *** www.villevieri.com/autot.htm
- Mikä taidoissa hävitään se tehoilla paikataan! -
Avatar
vvieri
GFF
 
Viestit: 19176
Liittynyt: 20.12.2002 14:06
Paikkakunta: Laihia

ViestiKirjoittaja juha » 06.01.2007 03:16

Ajattelinkin osuvan oikeaan...
Yleensä maalla. (sori ilmaus)
Yhteys tökkii.
Jos asetuksena hae ip automaattisesti, niin tuohan hakee 100:kin ip:tä automaattisesti.
Yleensä operaattorit vaativat asetuksen olevan automaattinen.

Maalla mökin omistanut -90 luvun alusta :lol:
juha
 

ViestiKirjoittaja vvieri » 06.01.2007 09:07

Riippuu tietysti miten syvällä metsässä asutaan. :lol: Mulla ei ole ollut ongelmia mutta toisaalta tälle seudulle tais olla uusittu keskukset hiljattain. Aika monesti silti pätkivän yhteyden syy löytyy palveluntarjoajan päässä, viallinen kanava, ja se tietysti voi olla rikki missä tahansa.
Ville Vieri
*** Sivut muuttaneet! *** www.villevieri.com/autot.htm
- Mikä taidoissa hävitään se tehoilla paikataan! -
Avatar
vvieri
GFF
 
Viestit: 19176
Liittynyt: 20.12.2002 14:06
Paikkakunta: Laihia

Seuraava

Paluu Helpdesk

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä