M: Lancia Thema 2.0ie -88

Autojen myynti-ilmoituksia. Lue säännöt ennen ilmoittamista.

M: Lancia Thema 2.0ie -88

ViestiKirjoittaja Luigi » 08.07.2018 22:42

14 vuotta on tämän kanssa menty, mutta nyt alkaa näyttää siltä, että kalustoa kannattaa vähentää. Ei kerkeä tälle antamaan ansaitsemaansa huomiota.

- Käyttöönotto 19.1.1988.
- 309200km
- Katsastettu helmikuun 2019 loppuun asti, nyt liikennekäytöstä poistettu

Plussaa:
+ Siisti, museopeliäkin voi lähteä tekemään, kuten itsellä oli ajatus. Vaatii kyllä siihen sipistelyä jonkun verran.
+ 2006 (260tkm) vaihdettu kiertokangenlaakerit (ei ollut laakerivauriota, vain kulumaa, kuten näissä usein), plaanattu kansi ja siistitty kanavat. Näihin aikoihin uusittu etutukivarret.
+ 2014 ja sen jälkeen laitettu: Etukelkka vaihdettu hiekkapuhallettuun ja maalattuun ja kotelosuojattuun. Takajarrusatulat toinen uusi, toinen 10tkm ajettu. Moottorin takimmainen tukikumi ja toinen takapyöränlaakeri uusittu. Pakoputki uusittu keskiputkesta alkaen. Raidetangon suojakumet, virtalukon pohja, moottorin ylätukitanko, jäähdytysnesteen pinta-anturi, etutukivarren etu- ja takapusla uusittu. Vetokoukku (irrotettava Kovil) kunnostettu. Parhaillaan työn alla jakohihnan vaihto, vesipumppu vaihdettu jo samalla uuteen. Öljyt ja suodatin vaihdettu samalla. Tasapainoakselin hihna jää nyt pois, hihnapyörät käsitelty kotelosuojalla, etteivät käyttämättömyyttään ruostu.
+ Mukaan tulee yhden 16V:n purkuosat, ja varastosta löytynee jotain Cromastakin lähtöisin olevaa. Tolppia, ovet, 16V-tekniikka, jarruosia, uusi etupuskuri, Diavia-ilmastointi jne.
+ Alla BBS:n 15" klassikkovanteet vuodenvaihteessa 16/17 asennetuilla Hankookin kitkoilla 195/60-15.
+ Keskuslukitukselle lisätty kauko-ohjaus, Pioneerin 2x100W vahvistinta en taida jaksaa purkaa pois. Sonyn mp3:ia CD:n lisäksi soittavan soittimenkin taidan jättää paikalleen. Sisätilalämmitin seuraa mukana.
+ Kaikki valot ehjät ja siistit, myös näistä usein hukkuneet sumuvalot.

Miinukset:
- Pussihousuharrastusta varten tarvitsee varmaan korin alaosan uudelleen maalauksen, on paikkamaalailtu sen verran paljon. Samoin kojelaudan pinnoitteessa on halkeama, joka vaatii jotain siistimistä.
- Edellämainittuun liittyen, etuoviverhoilut on puhkottu kautinasennusta varten (kaiuttimet toki paikallaan), ja hattuhyllyllekin on laitettu 6x9-kokoiset ämyrit. Varastosta löytyy kyllä hillitymmillä kaiuttimilla varustettu hattuhylly.
- Takaluukun lukko ei toimi keskuslukituksen mukana. Peruutusvalon katkaisija on myös alkanut ajoittain laiskaksi. Valvontamonitori otti aikoinaan kipeää vuokrakärrin sähköistä, ja alkaa ajoittain huomautella turhaan valoviasta - saatan kyllä vaihtaa jossain vaiheessa ehjän tilalle (ja sen saa joka tapauksessa mukaan.) Jäähdyttäjän flektin anturi hajosi hiljattain, yritän löytää ehjän tilalle.
- 14 vuotta sitten tehdyt alustan peltirempat tehtiin kestäväksi, ei alkuperäistä kunnioittavaksi. Ei toki näy päälle, mutta jollekin voi olla merkitystä?
- Jossain määrin tihkuttaa öljyä kannentiivisteen välistä. Tarvitsisi lohkon plaanauksen.

Kuvia tässä, päivitetään kun keretään:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Pölyt huuhdeltu painepesurilla, siksi laikukas pinta.

Varkaudesta löytyy, ja on siis parhaillaan hiharempassa odottamassa kiristintä. Sen valmistuttua kelpaa ajaa vaikka takaisin Italiaan. Hintaa tällaiselle alkaa jo olla vaikea suunnitella, mutta olisiko tonni, eli 1000€ sopiva lähtökohta? Jos ei halua mukaan 16V tekniikkaa, niin hinnasta pois 200€, jos alle laitetaan Punton renkaat (alkuperäispeltivanteet ja kapselit pitäisi olla muuten tallessa, pitää tarkistaa), niin satku pois. 16V-tekniikan kysyjille tiedoksi, että tekniikka (kone + laatikko) on myynnissä erikseenkin, hinta on tonni ja kaupanpäällisinä tulee kaikki edellä mainittu.

Yhteydenotot yv, miikaPISTEseppanenATpp.inet.fi tai 0401289014
Insinööri kysyy, ja luonto vastaa
Avatar
Luigi
 
Viestit: 7776
Liittynyt: 17.10.2004 13:33
Paikkakunta: Huruslahden harmaa helmi

Re: M: Lancia Thema 2.0ie -88

ViestiKirjoittaja Luigi » 14.08.2018 09:33

Muutoksia edelliseen:
- Jakopää laitettu valmiiksi, uusi SKF:n kiristinrulla.
- Valvontamonitori vaihdettu toimivaan, samoin flektin anturi.
- Alkavat kukat hiekkapuhallettu ja maalattu.
- Vahattu :thumb:
- Varastosta löytyi ricambi originali moottorin tiivistesarja, saa mukaan. Samoin moottorin tukikumi, jos vaikka joskus sattuu hajoamaan. Raidetankokin taitaa olla uusi varastossa.
- Löytyi mukaan myös tehtaan korjausmanuaali, iso kansio.
- Vanhoista huoltomerkinnöistä löytyi, että kytkin on uusittu 186tkm kohdalla.
- Alkuperäiset peltivanteet kapseleineen löytyi nekin.
- Lancian 14" aluvanteet huonoilla renkailla myös saa halutessaan mukaan. Nämä on Prisma Integralen vanteet, eli eri ET:llä, kuin Theman alkuperäiset, mutta tässä ne on olleet alla monena talvena.
- Miinuksena, mukaan tulee aikansa elänyt akku. Tai sitten parisen vuotta vanha parempi, jos niin sovitaan - joudun vain sitten ostamaan itse uuden, kun se akku on toisessa autossa.

Myynnissä tosiaan siksi, että alkaa olemaan autoja pihassa viisi kappaletta, ja niistä yksi jo isohko projekti, tarvittaisiin lisää tilaa.
Insinööri kysyy, ja luonto vastaa
Avatar
Luigi
 
Viestit: 7776
Liittynyt: 17.10.2004 13:33
Paikkakunta: Huruslahden harmaa helmi


Paluu Myynti & Lahjoitus / Autot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä