Tehomagneettiproput ja saksalaiset Flaig rengaspainemittarit

Yritysten jättämiä ilmoituksia (muut poistetaan) - joten muista mainita myös yrityksen nimi!

Tehomagneettiproput ja saksalaiset Flaig rengaspainemittarit

ViestiKirjoittaja magnetpro » 11.04.2018 17:41

Kestävä ja tarkkuudestaan kuuluisa Flaig - saksalaista laatua vuodesta 1982. Maahantuojalta. TM-lehti on pitänyt näitä tarkkuuden referenssinä testeissään. On hyvin yleistä, että kuluneet huoltamomittarit ja halvat kiinalaitteet näyttää lukeman yläkanttiin, jolloin todellinen alipaine kuluttaa renkaita ja polttoainetta, heikentää hallittavuutta, lisää jarrutusmatkaa ja vesiliirron riskiä. Flaig kertoo täsmälleen oikeat rengaspaineet - joka kerta.

Omassa käytössä tällainen Flaig on palvellut jo 5 vuotta; toimii varmasti säällä kuin säällä ja kovametallikuori kestää käyttöä. Samantyylistä palautetta on tullut SM Rallicrossin ja Jääspeedwayn kilpatalleilta. Näillä kriteereillä mm. Finnair ja Suomen puolustusvoimat valitsivat mittarimme ilmailukäyttöön.

EN 837-1 standardin mukainen tarkkuusluokka 1. Toleranssi +/- 1% mittausalueella 0-4 bar. Optimaaliseksi todettu 45° liitos, kuvan suojarasia Flaig tarralla sinetöitynä. Hinta 38€ sis. alv 24%. Sijainti: Kempele. Mittarin saa tilattua postikuluitta verkkokaupasta http://magnetpro.fi/shop/flaig-rengaspainemittari/

Lisätietoja, kuvia ja katalogi http://flaig.fi Voi toki kysellä lisää tässä ketjussa.

Kuva
Magnetpro Tmi, Kempele
Y-tunnus: 2573409-4
www.magnetpro.fi | www.flaig.fi
Avatar
magnetpro
 
Viestit: 1
Liittynyt: 07.04.2016 12:16

Paluu Yritykset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä