Masivill Oy, automaalit Lahdesta

Yritysten jättämiä ilmoituksia (muut poistetaan) - joten muista mainita myös yrityksen nimi!

Masivill Oy, automaalit Lahdesta

ViestiKirjoittaja Masivill Oy » 13.09.2017 09:50

Tervehdys, Fiat-harrastajat! :)

Kuten otsikko kertoo, olemme Lahdessa toimiva kivijalkakauppa ja repertuaariimme kuuluu PPG automaalit, Devilbiss ja Sata ruiskut, Mirka hioma- ja kiillotustuotteet, Teknos teollisuusmaalit ja paljon muuta pintakäsittelyyn tarpeellista tuotetta.

Pitkään toimineena yrityksenä (perustettu 1989) meillä on kertynyt kokemusta hiukan haastavammistakin kohteista ja ammattiaitoinen henkilökunta löytää sävyt kohdalleen. Pienet kiveniskemät saat piiloon sivellinpullolla, isompiin vauriokohtiin löytyy spray-maali joko valmiina hyllystä tai se pystytään tekemään erikseen auton sävynumeron mukaan ns. omatäyttö spray-pulloon.

Maalit saa luonnollisesti myös ruiskutavarana, vaihtoehtoina on PPG:n Envirobase-vesimassa, Deltron BC-massa tai DG-suorakiiltoinen akryyli. Ja jos projekti tarvitsee kovan kulutuksen kestävää pintaa niin siihen löytyy Selemix kone- ja laitemaalisarja tai Delfleet raskaankaluston akryylimaalit.

Olemme käytettävissänne kaikissa automaaleihin liittyvissä asioissa, olipa kyse sitten kiveniskemän korjauksesta tai kokonaisen autoprojektin maaleista. Lisätietoa yrityksestämme ja palveluistamme löytyy kotisivuiltamme ja Facebookista. Laita sivut seurantaan!

http://www.masivill.fi

http://www.facebook.com/Masivill-Oy-398375077001149

Tervetuloa palvelevaan kivijalkakauppaan! :thumb:

Masivill Oy
Sääskenkatu 1
15800 LAHTI
03-875 010

Ark 08:00-16:30

masivill(at)masivill.fi

T: Masivill Oy / Harri Laine
Masivill Oy
 
Viestit: 1
Liittynyt: 12.09.2017 12:49

Paluu Yritykset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä