Sivu 1/3

GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 14.01.2018 22:52
Kirjoittaja GFF
Kokoonnumme Himoksen hiihtokeskuksen ns. Länsirinteiden parkkipaikalla, osoitteessa Länsi-Himoksentie 75, klo 9.00, jossa mahdollisesti kohtaamme myös alfistien eli CARFin kesäajeluseurueen; aamukahvit, mikäli kesäkahvio on avoinna. Meidät kaikki on kutsuttu Mäntän suunnan ajoneuvokerhojen yhteistapahtuma "Pista 58:aan", ja Himokselta suuntaamme klo 10 korvissa letkassa eteenpäin kohti Särkikankaan moottorirataa (sora-asfaltti). Paikallisjärjestäjät ovat junailleet radan oheen pikkupurtavaa, rompevarikkoa ja mahdollisesti myös rallicross-ajonäytöstä (toistaiseksi ei tiedossa, voiko radalla kokeilla omaa kalustoa). Täältä meille on tarjottu mahdollisuutta jatkaa letkassa Haapamäen höyryveturipuistoon, josta paluu maisemareittiä Vilppulan satamaan, jonne ajelu päättyy noin klo 16.30-17 tietämillä. Sää ja paikalliset järjestelyt toki vaikuttavat yksityiskohtiin, nämä tarkentuvat ajoon mennessä.

"Virallisen" osuuden jälkeen kaikilla italoharrastajilla on mahdollisuus jatkaa läheiselle Peltolan luomutilalle (Poukantie 162) aivan omaan illanviettoon, jossa tarjolla on mm. savusauna. Yöpyminen täällä 40€/hlö sopimushintaan (sis. aamiaisen), mikäli innostusta riittää. Kohteesta on kätevä sunnuntaiaamuna siirtyä halutessa vaikkapa Jyväskylän suuntaan, jossa järjestetään viikonloppuna Suomen toistaiseksi suurin ilmailunäytös; esillä lienee alustavien tietojen mukaan myös museolentokonekalustoa.

Ilmottautumisia toivotaan 9.6. mennessä Harrille (puh. nolla neljä sataa 77 kaks kaks neljä 0) pelkästään ajoon osallistumisesta, ja 31.5. mennessä yöpymistarpeissa suoraan Hannu N. (nolla 44 nolla 2 kolme 8 73 yks) ja Pertti M. (nolla neljä sataa 8 neljä 0 7 kaks 0).

Tervetuloa!

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 01.06.2018 12:59
Kirjoittaja MultiplaJTDmies
No niin, hiukan väliaikatietoja kokoontumisajon tiimoilta, kun tapahtuma alkaa lähestyä!

Ensiksi, Himoksella saattaa olla runsaasti muutakin väkeä tuolloin, joten ajakaamme tosiaan suoraan ns. Länsi-Himoksen parkkipaikan tuntumassa olevan kohtalaisen suuren "Rinne"-nimisen ravintola-kahvion välittömään läheisyyteen eli käytännössä aivan seinän pieleen; olemnme tähän saaneet alustavan luvan yrittäjältä. Tässä sitten pikaiset aamukahvit joustavasti klo 9-9.30 välillä. Matka jatkuu sitten napakasti eteenpäin kohti Hallia ja Hallinportin ilmailumuseota, jonne meille on varattu privaattiaika klo 10. Puolessa tunnissa tuonne hyvin ajelee Himokselta. Museo ei ole kovin iso, vajaassa tunnissa kiertelee tärkeimmät nähtävyydet, ja täältä sitten jatkamme kohti Mänttää ja Särkikankaan moottorirataa toiset puolisen tuntia. Täällä sitten pääsemme paikallisjärjestäjien matkaan ja tapaamme alfistit eli CARFilaiset (hiukan muutimme treffipaikkaa). Toki CARFkin tervetuloa ilmailumuseolle, jos väki tähän ehtii!

Näillä elementeillä siis aloitellaan, tervetuloa! Ensimmäiset ovat jo ilmoittautuneetkin, ja muistuttelen tätä vielä, niin saadaan varmistettua taustat kuntoon,

t. Harri

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 01.06.2018 22:11
Kirjoittaja fiatman2
Ei oo tullu jäsenmaksulappua vielä??? Voiko tulla? vai tuleeko pahaasilmää :)

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 09.06.2018 04:54
Kirjoittaja tapi0
Yritys on kova saada jäsenmaksulaput ensi viikolla perille.
Eli koitetaan saada maanantaina lähtemään, jolloin ne on suurimmalta osin varmaankin varmaankin keskiviikkona jakelussa.
Tässä on sitten vielä hetki aikaa ilmoitella osoitteenmuutoksista sähköpostilla gff (at) gruppofiatfinlandia.fi -osoitteeseen.

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 12.06.2018 12:32
Kirjoittaja MultiplaJTDmies
Munkkikahvit varmistettu klo 9 alkaen Himokselle "Rinne"-nimisen kahvio-ravintolan tiloihin; olen itse paikalla vähän aikasemminkin jo, joten aamuvirkkujen kanssa voidaan tavata jo ennen H-hetkeä! Vaikka kokoontumisosoitteena on tuo Länsi-Himoksentie 75, niin ajakaa suoraan tämän osoitteen eli ison pysäköintialueen reunaa pitkin vielä reilut sata metriä kyseisen paikan tuntumaan, jonne yritän viritellä Gruppon roll-up:ia (viime vuoden kokemuksesta viisastuneena tuulettomampaan paikkaan..........). Iso parkkialue näkyy jo kauas, kun saavutte Länsi-Himoksen alueelle, ja tie kaartaa suoraan jyrkästi oikealle P-alueen keskeltä kohti kahvipaikkaa. "Rinne" näkyy suurena lasi-ikkunaisena rakennuksena tullessanne oikealla, siihen ikkunain alle/rakennuksen taakse sopivaan kohtaan sitten ryhdytään järjestämään ajopelejä. Yritetään toimia napakasti (mutta väärään kurkkuun sentään kaffeja kaatamatta.....), kun jo heti klo 9.30 lähdetään kohtia Hallin ilmailumuseota;matkassa menee se puolisen tuntia. Klo 10 meille on siellä ovet auki, ja tutustumisen jälkeen hurautetaan Särkikankaan moottoriradan suuntaan lähtiessä keskellä Hallin kylää olevan Draken-patsaan juurelle ryhmäkuvaan. Tämä maamerkki ohitetaan jo tullessa aivan vierestä muutama sata metriä ennen ilmailumuseota.

Särkikankaalle on toinen puolen tunnin ajo, ollaan tuolla ilmeisesti joskus puoleen päivään mennessä. Matkalla on muistini mukaan runsas viitisen kilometriä valtion hoitamaa paikallista soratietä välillä ja aivan lopussa, eikä tätä voi kiertää Hallin suunnasta tullessa kuin melkoisen ketunlenkin kautta. Tässä kohtaa ei ole kuitenkaan hoppu. Osa meistä onkin jo ilmottautunut suoraan tuonne moottoriradalle, joten tapaamme siellä. Jatko-ohjelmassa on tarjolla sitten monenlaista vaihtoehtoa, jätämme paikallisjärjestelijälle tilaa. Lounaspaikkaa ei ole erityisesti tällä kertaa varattu, koska Särkikankaalla on tarjolla palaa ja aikataulu on jatkoon osallistujille omavalintainen. Voimme tietenkin paikan päällä kysellä, mitä vaikkapa letka-ajovaihtoehdon kohde Höyryveturipuisto tai jo sitä ennen lähitienoo tarjoaa; Haapamäellä letka kuitenkin lienee vasta iltapäivällä, joten varustautukaa tämän mukaan. Paikallisjärjestäjien organisoima ruokailu lähentelee Vilppulan satamassa jo aikaista päivällistä, joten välissä on ilmeinen tarve tankata.

t. Harri, puh. nolla neljä sataa 77 kak kaks neljä 0

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 12.06.2018 13:05
Kirjoittaja pminetti
matkan varrella on tarjolla kahvia ja pullaa paikallis kylätoimikunnan järjestämänä ja pieni tietokilpailu tämä haapamäen jälkeen höyrymuseo käynti vaikeutui kyseisen paikan vuosijuhlien takia mutta yritämme päästä naapurissa siaitsevaan höyryveturi entisöinti pajaan.

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 12.06.2018 15:46
Kirjoittaja MultiplaJTDmies
Jahas, hyvä tietää tama päivän jatkokuvion osalta; lähistöllähän on toki monta muutakin kulttuuripitoista kohdetta, josta voisi poimia, jos Haapamäen suunta käy hankalaksi toteuttaa. Veturien entisöintipaja sinänsä kyllä kuulostaa toimivalta, jos se on mahdollista. Yksi vaihtoehto voisi sitten olla meitä kaikkia suomalaisia erityisesti tänä vuonna koskettava sisällisota, ja "Vilppulan rintama" tunnetaan tässä erityisesti. "Vilpun Vintillä" Vilppulassa on koko vuoden avoinna tapahtumasta kertova laadukas historiantutkijain kokoama museonäyttely, joka voisi olla yksi hyvä vaihtoehto tutustua historiamme vaiheisiin, jos veturikuvio ns. menee raiteiltaan? Tuonne taisi saada ammattiopastuksenkin, kun hoksaa tilata. Mutta kuullaan sitten paikan päällä lisää?

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 12.06.2018 17:43
Kirjoittaja pminetti
nyt varmistu tämä höyryveturi entisöinti paja tutustuminen jossa meille esitellään mahdollisesti veturin käynistys.

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 12.06.2018 21:24
Kirjoittaja Huikko
Olen paikalla Spiderilla viimeistään 8:15

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 13.06.2018 14:26
Kirjoittaja GreenThing
Kasilla olisi tarkoitus kurvata paikalle.
Löytyykös tästä Pista-tapahtumasta mitään lisätietoa intternetistä.

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 13.06.2018 15:49
Kirjoittaja pminetti
kyllähän sitä jotain löytyy mm fasen tapahtuma osiossa,tai soittamalla mulle puh 0400-840720

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 13.06.2018 17:44
Kirjoittaja karpy
Ciao
Rovaniemen 500-jaosto saapuu lauantaina Särkikankaalle Fiat 500 Giardinieralla (omaa sukua pakettiauto Fiat 500 VAN) tervehtimään muita Fiatteja. Viime kesänä Italiassa Garlendassa tuli niitä nähtyä noin 1400 samanlaista Fiat 500 -peräistä sukulaista, nyt varmaan hieman vähemmän ja hieman nuorempia.
Olen tilannut matkailuautopaikan Peltolan tilalta pe-la-su öiksi. Hallin ilmailumuseo olisi ollut kiva nähdä, mutta säästetään hieman vanhuksen ajelua.

terv. Kari

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 13.06.2018 18:20
Kirjoittaja GreenThing
pminetti kirjoitti:kyllähän sitä jotain löytyy mm fasen tapahtuma osiossa,tai soittamalla mulle puh 0400-840720

Fasebookkiin kun kirjoittaa hakuun tapahtumat, ni tulee aika paljon tuloksia...
Ei tämä foorumi siitä kulu, jos laittelee vähän linkkejä tännekkin jakoon. ;)

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 13.06.2018 21:09
Kirjoittaja Nipa
OT: Kaikki eivät ole fasepookissa, instagtamissa, vatsappissa... Eikä omista plussa tai eskorttia. Eikä mätänetin kantiskorttia. Tämän foorumin piti olla GFF tiedotuskanava. Vai oliko se fasepook? :roll:

Re: GFF Kokoontumisajo "Hallin Janne" 16.6.2018, Jämsä/Himos

ViestiLähetetty: 13.06.2018 22:05
Kirjoittaja pminetti
en osaa linkitää tänne mtään ja soitamalla minulle koitan selventää asiaa.nipa tämä on suuniteltu yhdessä gff kanssa,asenteesi ei ole kovin harrastaja myönteistä mikä on todella valitettavaa koska kaikkihan me yritetään tehdä parhaame että olisi hyviä tapahtumia auto harrastajille,toivoisin kaikkia puhaltamaan yhteiseen hiileen näissä asiossa.