GFF Sääntömääräinen vuosikokous 17.3.2018, Lahti

GFF-tapahtumia ja paikalliskahvitteluita. Muiden kerhojen tapahtumien ilmoitukset ilman ennakkoon kysyttyä lupaa on kielletty.
Avatar
GFF
Viestit: 174
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

GFF Sääntömääräinen vuosikokous 17.3.2018, Lahti

Viesti Kirjoittaja GFF »

Gruppo Fiat Finlandia kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen Suomen Moottoripyörämuseolle, Veistämönkatu 1, Lahti. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Tapahtuma alkaa klo 10.00, ja kokouksen jälkeen kävijöillä on mahdollisuus tutustua museon näyttelyyn.

Kahvitarjoilu. Lisätietoa paikasta: https://www.moottoripyoramuseo.fi/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pitkämatkalaisille mahdollisuus majoittua veloituksetta lähettyvillä Asikkalassa erikseen sovittaessa, yhteyttä ajoissa puheenjohtajan suuntaan esim. YV:llä (multiplaJTDmies) tai puh nolla neljä sataa 77 kaks kaks neljä 0/Harri.
Tervetuloa!

t. Kerhon hallitus
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Avatar
karpy
GFF
Viestit: 550
Liittynyt: 20.01.2003 11:34
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: GFF Sääntömääräinen vuosikokous 17.3.2018, Lahti

Viesti Kirjoittaja karpy »

Ciao
Näin poissaolleena (tekosyy - pitkä matka n 1500km edestakaisin - vaimolla muuta menoa) olisi kiva saada pieni yhteenveto puhutuista asioista ja päätöksistä.
Grazie mille

Kari P+
Fiat /Autobianchi / Neckar 2-mäntäisten tietoutta jo vuodesta 1974
Varaosia ja tilastotietoja: www.automobilia.fi
Avatar
GFF
Viestit: 174
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

Re: GFF Sääntömääräinen vuosikokous 17.3.2018, Lahti

Viesti Kirjoittaja GFF »

Kas tässä Karille ja tietenkin kaikille muillekin ytimekäs koonti eilisestä vuosikokouksesta - Prego!

Jäseniä paikalla oli 11 kpl, ja saimme Moottoripyörämuseon isännältä Rikulta innostuneen ja vaikuttavan esittelyn uskomattomine tarinoineen, joita varmasti olisi jatkunut pitempäänkin. Paikka oli oikein passeli ja olisi mahdollistanut mainiosti isommankin kokoontumisen.

Kulunut toimikausi oli erittäin tapahtumarikas. Yhdistyksen maksanut jäsenmäärä oli 371 kpl, ja talous hyvässä kunnossa, vaikka "jäsenkato" herättää aina huolta. Palkittavia ei tällä kerralla esitetty, mutta asiaa ei suinkaan ole unohdettu; näihin palataan! Kauden tulevat tapahtumat:

-21.4. III Piazza ARE kokoontumisajo Jyväskylässä (Gruppo kutsuu kaikki italomerkit)
-5.-6.5. Classic Motor Show Lahdessa
-10.5. mobilismin merkeissä Kuortissa käynnistämässä kesän ajopelejä Ismo Hutrin traktorimuseolla, jossa olimmekin jo puolisentoista vuotta sitten ensimmäistä kertaa
-19.5. varaosapäivät Asikkalassa; LCF ja CARF kutsuttu
-9.6. 3. Fiat 127 Summer Special Kalajoella
-16.6. Gruppon "virallisella" kokoontumisajolla "Hallin Jannella" Jämsän/Mäntän suuntaan; CARF kutsuttu kaveriksi
-5.8. rataharjoittelupäivä KEMORAssa CARFin kutsumana
-11.8. oma ajoharjoittelupäivä Ahveniston moottoriradalla menneiden kausien tapaan
-18.8. Fiat 600- ynnä "takatuuppari"-tapahtuma Vaasassa
-1.9. perinteistäkin perinteisemmät Töllinmäen syystreffit Hämeenkyrössä

Näiden lisäksi erinäisiä paikalliskahvitteluita; kannustettiin osallistumaan myös muihin ajoneuvotapahtumiin. "Bella Italiassa" kerhopiste, mikäli järjestäjät suovat. Ylipäätään seuraile Fiat Forumia.

Jäsenkysely on hyvässä vauhdissa, reilu 30 vastausta tuli vain runsaassa viikossa vastauslinkin avauksesta Fiat Forumilla vuosikokoukseen mennessä foorumin linkin kautta. Tarkasteltiin alustavasti keskeisiä tuloksia, joita raportoidaan tarkemmin koko jäsenistölle kommentoitavaksi. Kirjattiin, että pyynnöstä kysely voidaan toimittaa myös esim. sähköpostilla niille, jotka eivät ole päässeet foorumilla vastaamaan; myös paperiversio on mahdollista eri pyynnöstä (yhteyttä puheenjohtajaan tältä osin). Vastaajien kesken arvottiin Moottoripyörämuseon Maarit-emännän toimiessa onnettarena kaikkien siihen mennessä vastanneiden kesken pieni yllätyspalkinto; voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

"Malliosaajat"-luettelo on päivittynyt melko nihkeästi vuoden takaisesta Pynnän Karin aloituksesta, joskin jokunen uusi nimi on listalla; tehtävä jatkuu, tavoitteena saada sekä lista että malleihin liittyvä kirjallisuus selkeästi nykyistä paremmin jäsenistön käytettäväksi; ilmottaudu ihmeessä mukaan, jos koet tietäväsi jotain kaikkia hyödyttävää, pienestäkin avusta on varmasti hyötyä. Edelleen korostetaan, että kyse ei ole mistään 24h huoltopalvelusta, vaan vain jäsenistölle suunnatusta tiedonvälityksestä.

Jäsenmaksun suuruus ei muutu, edelleenkin 25€/v. Kuten aiemmin sanottua, jäsenistön määrän kehitykseen on kiinnitettävä huomiota; kyselyn perusteella on jo ilmennyt keskeisiä tekijöitä, jotka tulee toiminnassa selvästi noteerata. Kyselyn kautta avautuu uusia näkemyksiä toimintojen, harrasteen suuntautumisen, tiedottamisen ja harrastajien iän kautta. Jäsenkirje mitä ilmeisimmin tulee jäsenmaksun yhteydessä kesällä. "Bellissima"-lehden tiimoilta pidetään LCF:n kanssa palaute- ja suunnittelupalaveri jatkoa silmällä pitäen; yhteislehden kokeiluun oltiin varsin tyytyväisiä jäsenistön suunnasta. Kustannukset näyttivät Gruppon osalta pienentyneen kolmanneksella aiemmasta yhden julkaistun numeron suhteen. Kehittämisehdotuksia otetaan edelleenkin vastaan, samoin juttuja. Jäsenistöä myös kannustettiin hakeutumaan sekä tapahtumien suunnitteluun/toteutukseen että kerhon hallituksen tehtäviin, koska tämä on merkittävä keino vaikuttaa: itse junailemalla saat juuri sellaista aktiviteettia kuin haluatkin! Hallituksessa haluttaisiin nähdä käytännössä tätä henkeä kaikenlaisen toiminnan osalta, valtakunnallisesti.

Hallitus jatkaa samankokoisena ja yhdellä henkilövaihdoksella kuluvalle kaudelle. Järjestäytymiskokous pyritään toteuttamaan mahdollisimman pian. Tiedotamme henkilöt ja tehtävät erikseen.

Oikein aktiivista tulevaa harrastekautta kaikille, edelleenkin nykikää hihasta ja ottakaa yhteyttä ideoiden suunnassa; tavataan tapahtumissa!

t. Harri R
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Avatar
karpy
GFF
Viestit: 550
Liittynyt: 20.01.2003 11:34
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: GFF Sääntömääräinen vuosikokous 17.3.2018, Lahti

Viesti Kirjoittaja karpy »

Ciao
Kiitokset omasta ja varmaan kaikkien muidenkin puolesta.
Oli hyvä ja selventävä esitys kerhon tilasta ja tulevaisuuden suunnittelusta, vielä Grazie mille.
Kari
Fiat /Autobianchi / Neckar 2-mäntäisten tietoutta jo vuodesta 1974
Varaosia ja tilastotietoja: www.automobilia.fi
Vastaa Viestiin