Kiinteä tapahtumakalenteri?

GFF-tapahtumia ja paikalliskahvitteluita. Muiden kerhojen tapahtumien ilmoitukset ilman ennakkoon kysyttyä lupaa on kielletty.

Kiinteä tapahtumakalenteri?

ViestiKirjoittaja Kake » 08.08.2016 14:18

Olisiko ideaa toteuttaa kiinteä vuosikalenteri tapahtumista, joilla on vakiintunut ajankohta? Siis tyyliin Bella Italia heinäkuun tokavika lauantai, Töllinmäki syyskuun eka lauantai, CSCE viikkoa ennen juhannusta jne. Vähentäisi ehkä päällekkäisten tapahtumien muodostumistakin.
Kake
GFF
 
Viestit: 259
Liittynyt: 20.12.2002 20:54
Paikkakunta: Köyliö

Re: Kiinteä tapahtumakalenteri?

ViestiKirjoittaja Sämpy » 08.08.2016 19:02

Forssan Pick-Nick elokuun eka sunnuntai. Ei tule nyt muuta mieleen. Jääratapäivät menee kelien mukaan paitsi LCF joka varataan jonkin verran ennakkoon. Ahvenisto on silloin, kun radanpitäjä antaa meille ajan.

Mä ite näkisin, että kokoontumisajo oli ihan hyvä näin elokuussa, vaikka vähän kiire tulikin. Mutta kesäkuussa se tuppaa mulla tulemaan "ihan silmille". Ja heinäkuu on lomakuu.

Ainakin siellä oli tällä kertaa tosi paljon porukkaa, kun muissa tapahtumissa ollut jopa vähenemään päin.
Jokainen Fiat on pelastamisen arvoinen.
www.saminosat.net
Sämpy
Moderaattori
 
Viestit: 6511
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Tuulos

Re: Kiinteä tapahtumakalenteri?

ViestiKirjoittaja -HH- » 08.08.2016 21:07

Eikös Historic Grand Race ole yleisesti elokuun puolivälissä, vai onko se nyt ollut jotenkin vakioajankohtana? Itse vähän tippunut siitä nyt kelkasta. Nesteralli on nyt vissiin vähän elänyt, ja alkaahan jotkut pian niistä kaikenmaailman festareistakin, tai herättäjäjuhlistakin luettelemaan että milloin mukamas ei sovi järjestellä kun tulee "päällekkäisyyksiä". Ja sitten kun toiset on ne oppinut niin sitten ajankohtaa siirretään ilmoittamatta mitään kerholle, tai kysytä että sopiiko asia... :x :mrgreen:

Juu nyt oli hyvin yleisö löytänyt kokkariajoihin, viime vuonnahan ei taas ollut vaikka ajankohta oli sama. Kyllähän kesäkuu on toiminut siinä myös hyvin, siellä vaan on viikonloput monesti olleet vähän kortilla kun eka on ylppäri ja koulujen päättymis-vkl, ja sitten joku kumma juhannus vie kanssa yhden vkl:n. Elokuussakin tämä alkupuoli lienee se järkevin, heinäkuuta kun kokeilisi niin tiedä vaikka vielä yllättäisi... :lol:

Katsotaan jos saadaan jonkinmoinen jäsenkysely aikaan. Siinähän tätäkin asiaa olisi hyvä kysellä. Toki sen lisäksi tuonne jäsenosiolle voisi ajatella jotain vinkki, kehitys ja risu -topicia kerholle johon voisi esittää kehitysehdotuksia kerhon toiminnasta.
- Ei taidot vaan selitykset -
Avatar
-HH-
GFF
 
Viestit: 8668
Liittynyt: 20.12.2002 13:44
Paikkakunta: Nuovo capitale


Paluu Tapahtumat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä