LCF-GFF-CARF Lumipalloralli 16.2.2019, Koskenpää

GFF-tapahtumia ja paikalliskahvitteluita. Muiden kerhojen tapahtumien ilmoitukset ilman ennakkoon kysyttyä lupaa on kielletty.

LCF-GFF-CARF Lumipalloralli 16.2.2019, Koskenpää

ViestiKirjoittaja vvieri » 09.01.2019 10:27

Perinteikäs Lumipalloralli järjestetään tänäkin vuonna, paikkana jälleen idyllinen Koskenpää lähellä Jämsää.

Ohjelmassa ainakin siviilirenkain maaradalla ajoa, mutta jäiden ja säiden salliessa myös järven jäällä oleva jäärata on käytettävissä ja ainakin edellisinä vuosina siellä on saanut kohtuullisessa määrin piikkirenkaillakin ajella. Tämä tarkentuu vielä sitten lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumaan kannattaa varata koko viikonloppu - paikanpäällä on mökeissä ja muissa asumuksissa yöpymismahdollisuus, jota minä ainakin olen seurueineni hyödyntänyt koko viikonlopun ajaksi. Jo perjantaina on istuskeltu iltaa ja rupateltu italoautoharrastamisen iloista.

Lauantaina ajojen päätteeksi on lämmennyt savusauna ulkoilmaporealtaineen, ja makkaraa on grillailtu. Lauantaina on tarjolla myös maittava keittolounas sekä myös illanvieton yhteydessä monipuolinen illallinen. Nämä kukin varaa Rantapirtiltä erikseen.

Ratamaksut, LCF, CARF tai GFF jäsen: italialainen auto 10€, vääränmaalainen auto 15€. Ei-jäseniltä peritään 30€ auton merkistä riippumatta. Paikalla mahdollisuus liittyä kerhojen jäseneksi. Tervetuloa tutustumaan kerhotoimintaan, vaikka et jäsen vielä olisikaan!

**** Tervetuloa! *****

Kun en aivan kaikkea kuitenkaan muista kirjoittaa, niin kannattaa perehtyä viime vuosien tapahtumiin vanhemmista keskusteluista:
viewtopic.php?f=11&t=39503

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, niin minuun voi ottaa yhteyttä. Parhaiten tavoittaa sähköpostilla: vvieri (ät) gmail piste com.
Puhelinnumero (myös whatsapp) on nykyään suunnaltaan O4O ja muuten 837 ja 1736.
Ville Vieri
*** Sivut muuttaneet! *** www.villevieri.com/autot.htm
- Mikä taidoissa hävitään se tehoilla paikataan! -
Avatar
vvieri
GFF
 
Viestit: 19185
Liittynyt: 20.12.2002 14:06
Paikkakunta: Laihia

Paluu Tapahtumat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä