Bravo ja huoltoväli-ilmaisin

Yleistä keskustelua Fiateista, mielipiteitä, kysymyksiä (ei tekniikka) yms.

Bravo ja huoltoväli-ilmaisin

ViestiKirjoittaja jarikin » 11.01.2018 13:50

Tänään sai Bravo 1,9 8V taas uutta öljyä ja suodatinta. Kilometrilukeman ollessa 238431. Sai muuten mister-autosta öljy, ilma ja raikkarin mann-filterinä ja dieselsuodattimen boschina yhteensä alle 70 euroa posteineen. Kun pelkkä dieselsuodatin mannina olisi suomessa maksanut sen 70 egee. Samalla kävin läpi muutenkin silmämääräisesti autoa läpi ja hyvässä kunnossahan se tuntuu olevan.

Nollasin sitten huoltovälin multiecuscanilla pienen säätämisen jälkeen, kun vanha miniläppärini ei heti alkanut elm-adapterin kanssa yhteistyöhön.
Sitten ihmettelin että minne service-kohta valikosta katosi. Tutkin multiecuscanilla, yritin asettaa huoltoväliä myös aikaperusteisesti mutta se ei onnistu. TI-hallilta kotiin kun ajoin, niin kilometrimäärästä hävisi tietenkin parikymmentä kilsaa mutta service ei vaan valikossa näy.

Kunnes huomasin yhden kohdan, että kun huoltoväli on nollattu 9 kertaa, se häviää mittariston valikosta. En muista millä nimellä se multiecuscanissa lukikaan, mutta asetin siihen taas arvoksi 9, niin service palasi myös mittariston valikkoon.
Josta taas tuli mieleen se, että kai siksi siellä on sellanen laskuri koska auton käyttöikä on 10 vuotta. Eihän autonvalmistajat oleta, että autoa käytetään vielä niin vanhana kuin yli 10-vuotiaana :) Ei ne ajattele suomea erikseen, jossa vanhuus autossa on hyve tai että kun kehuskellaan sillä kenellä on eniten kilometrejä sen ikiwanhan auton mittarissa :)
jarikin
 
Viestit: 101
Liittynyt: 05.12.2016 18:24
Paikkakunta: Oulu

Re: Bravo ja huoltoväli-ilmaisin

ViestiKirjoittaja Luigi » 12.01.2018 13:36

Lakkaahan Puntojen digimatkamittarikin toimimasta 399999km:n jälkeen. :lol:
Insinööri kysyy, ja luonto vastaa
Avatar
Luigi
 
Viestit: 7901
Liittynyt: 17.10.2004 13:33
Paikkakunta: Huruslahden harmaa helmi


Paluu Yleinen Fiat-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot]